Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Επίσημη πρόταση της Ντιναμό για Καπετάνο!

stock-photo-cluj-n-romania-november-soccer-player-pantelis-kapetanos-in-red-in-action-at-a-romanian-88277872Ο προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ίοαν Αντόνε αποκάλυψε σε ρουμανικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι η ομάδα του έχει κάνει πρόταση στον Παντελή Καπετάνο.

Σύμφωνα με το SDNA, την επιστροφή στα μέρη που έπαιξε την καλύτερη μπάλα της ζωής του εξετάζει ο Παντελής Καπετάνος. Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος από το 2008 ως το 2013 έπαιξε στην Ρουμανία για λογαριασμό της Στεάουα και της Κλουζ έχει δεχθεί πρόταση από την Ντιναμό Βουκουρεστίου όπως αποκάλυψε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας, ο προπονητής του ρουμανικού συλλόγου, Ίοαν Αντόνε:

«Υπάρχουν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και με μερικούς παίκτες κάτι περισσότερο. Τους ρωτήσαμε αν θα ήθελαν να έρθουν στην Ντιναμό και με ποιες προϋποθέσεις θα γινόταν αυτό. Ο Παντελής Καπετάνος είναι ένας από αυτούς, αλλά έχει ακόμα συμβόλαιο με την Ξάνθη. Κάναμε τις επαφές μαζί τους, αναλύουμε τις καταστάσεις και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θέλουμε να κλείσουμε 7 παίκτες», ήταν τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 33χρονος Έλληνας επιθετικός δεν δείχνει να υπολογίζεται από την Ξάνθη για την νέα σεζόν και μοιάζει πολύ πιθανό πια να επιστρέψει στην Ρουμανία, όπου έχει πολύ καλό όνομα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected