Κατηγορίες
Football League

Συμφώνησε με ΟΦΗ ο Δερμιτζάκης!

giannis-dermitzakis-ofiΜετά τους Κώστα Κιάσσο και Μανώλη Μπολάκη, ο Γιάννης Δερμιτζάκης είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει την συνεργασία του με τους ασπρόμαυρους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, η διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την συμφωνία για ένα χρόνο με τον 22χρονο τερματοφύλακα με τον ίδιο να παραχωρεί στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Δερμιτζάκης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συνεχίζω στον ΟΦΗ. Έγινε πραγματικά αυτό που ήθελα. Το είχα πεί και νωρίτερα, ότι θέλω να παίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Ο κόσμος του ΟΦΗ να είναι σίγουρος ότι θα δώσω και πάλι τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει το στόχο».

Αποχώρηση- έκπληξη ο Βολονάκης!

Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Δημήτρη Βολονάκη που αποχωρεί από την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ μετά το τέλος της περιόδου 2015-16, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας, Δημήτρη Βολονάκη. Η Επιτροπή Ακαδημίας του ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον κ. Βολονάκη για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected