Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επαφές για παραμονή Αλεξανδρή στη Νίκη, δύσκολα ο Αναστασίου

db885e81612a5faa318bd24bd6d4e35d_LΤην Τετάρτη με αφορμή τον ερχομό του Λεωνίδα Μπίλη για την παρουσίαση του ίδιου και των συνεργατών του από τον Θανάση Τζήμα, έχουν κανονίσει ο προπονητής της Νίκης με τον Στέλιο Αλεξανδρή να μιλήσουν για το θέμα της παραμονής του νεαρού δεξιού μπακ στην ομάδα.

Σύμφωνα με το magnesiasports, ο 19χρονος παίκτης στην πρώτη συνάντηση που είχε την περασμένη βδομάδα έδειξε θετικός να μείνει στη Νίκη, ωστόσο δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη μέχρι στιγμής.

Σε ό,τι αφορά τον Βέργο, φεύγει για φαντάρος κι αυτό σίγουρα δυσκολεύει την υπόθεση ανανέωσης της συνεργασίας του. Επίσης, η επικοινωνία Χολέβα-Νίκης έχει χαθεί και υπήρχε μόνο μία τηλεφωνική επαφή την περασμένη βδομάδα, ενώ πληροφορίες θέλουν τον παίκτη να επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Δύσκολη η παραμονή Αναστασίου

Δύσκολα θα συνεχίσει με την κυανόλευκη φανέλα της Νίκης Βόλου ο Σπύρος Αναστασίου. Ο 21 ετών αριστερός μπακ που αγωνίστηκε φέτος για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική, αναμένεται να μην βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης περιόδου και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του πορείας ύστερα από Αγ. Παρασκευή, Πύρασο, Κ20 Ολυμπιακού Βόλου, ΑΕ Διμηνίου και Νίκη Βόλου. Τη σεζόν 2015-16 κατέγραψε 5 συμμετοχές, όλες ως βασικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected