Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σχεδιασμός και συναντήσεις στον Παναρκαδικό

imageΟ Ιούνιος μας αποχαιρετά και ο Ιούλιος κάνει την εμφάνιση του. Ένας μήνας όπου ο περισσότερος κόσμος  προγραμματίζει τις διακοπές του. Αυτό δεν ισχύει για την ομάδα του Παναρκαδικού που βρίσκεται σε εγρήγορση με σκοπό τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν! 

Η εξαιρετική πορεία στο περσινό πρωτάθλημα και η κατάκτηση της τρίτης θέσης, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την δευτεραθλήτρια ομάδα του Άργους, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία της ομάδας του τριφυλλιού με τον Αστέρα.

Μια πετυχημένη κίνηση από την διοίκηση του Παναρκαδικού, με τους ιδιοκτήτες και ανθρώπους της διοίκησης των Κιτρινομπλέ. Το έμψυχο υλικό που πήρε το Τριφύλλι από τις ακαδημίες του Αστέρα, με την προσθήκη του προπονητικού τιμ, Γιώργου Αντωνόπουλου και Θανάση Παπαζαφειρόπουλου, έδωσαν άλλη αγωνιστική αξία.

Όπως αναφέρει το arcadiasports.gr, αυτό περιμένουν να γίνει και φέτος οι Αρκάδες φίλοι του ποδοσφαίρου.  Η συνταγή πέτυχε και άνοιξε η όρεξη για καλύτερες στιγμές!

Ο κόουτς του Παναρκαδικού αναμένεται αυτή την εβδομάδα να έχει συναντήσεις με την διοίκηση της ομάδας για να προγραμματίσει το αγωνιστικό πλάνο αλλά και το ρόστερ!

Απαντες, αναμένουν θετικά αποτελέσματα από τις όποιες αποφάσεις παρθούν έτσι ώστε ο Παναρκαδικός να παρουσιαστεί ξανά ικανός για σπουδαία πράγματα!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected