Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τρεις ανανεώσεις στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

 DSCN9812 DSCN9826

Χωρίς λεπτό για χάσιμο πλέον ο προγραμματισμός στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ήδη σήμερα (29/6) η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στις τρεις πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, την κυανοκίτρινη φανέλα θα φορούν και τη νέα σεζόν οι Σάκης Ρίσσου, Παναγιώτης Ντατσής και Σάκης Παπαδής, οι οποίοι “εγκαινιάζουν” μια σειρά επαφών των διοικούντων με τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους ο Δημήτρης Χαλκιάς έχει προτείνει την παραμονή τους.

Ο Σάκης Ρίσσου θα αγωνιστεί για δεύτερη σεζόν στον ΓΑΣ, όντας από τους πιο σταθερούς παίκτες την περσινή χρονιά και μάλιστα με γεμάτο πρωτάθλημα, σκοράροντας παράλληλα ένα τέρμα. Την παραμονή του και τη νέα χρονιά σφράγισε και ο Παναγιώτης Ντατσής, που είχε σταδιακά ανοδική πορεία προς το τέλος της προηγούμενης σεζόν προερχόμενος από το πρωτάθλημα της Α2 και τον ΑΟ Μαρίνας ενώ σπουδαίο είναι και το deal του ΓΑΣ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας την περίοδο 2015/2016, Σάκη Παπαδή ο οποίος σημείωσε 9 τέρματα.

Οι τρεις προαναφερθέντες παίκτες αποτελούν την απαρχή των ανανεώσεων για την επερχόμενη σεζόν και ακολουθούν τις επόμενες μέρες οι προγραμματισμένες επαφές με τους επόμενους της σχετικής λίστας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected