Γ Εθνική / Τοπικά

Οι ανανεώσεις και οι επόμενοι μεταγραφικοί στόχοι της Αχαϊκής

c501ad83a9b9e12552b5684ed140ccc3_L

Ο αριστερός πλάγιος οπισθοφύλακας Άκης Κωστής και ο δεξιός πλάγιος οπισθοφύλακας Γιώργος Ντάζος, δύο ποδοσφαιριστές με σημαντική συνεισφορά στην επίτευξη της ανόδου αναμένεται να συνεχίσουν και την νέα αγωνιστική περίοδο στα «κιτρινόμαυρα» σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr!

Μέχρι το σαββατοκύριακο πρόκειται να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ για τις υπόλοιπες ανανεώσεις, ώστε να πάρουν σειρά οι μεταγραφικές κινήσεις.

Aπό εκεί και πέρα στην μεταγραφική λίστα των «κιτρινόμαυρων» όπως είναι λογικό προστίθενται πολλά ονόματα Αχαιών. Ο λόγος για τους Δημήτρη Πολυχρόνη, Δημήτρη Αγουρίδη που αγωνίστηκαν στον ΠΑΟ Βάρδας, όπως και ο Άγγελος Δημητρίου.

Επαφή φέρεται πως έγινε και με τον Αλέξανδρο Μελετίδη, αλλά ο παίκτης απάντησε αρνητικά και οδεύει όπως όλα δείχνουν στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα ο Νίκος Αποσκίτης που εξετάζει αρκετές προτάσεις για την καριέρα του, ενώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του ταλαντούχου Μάριου Σπυρόπουλου από την Δόξα Παραλίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected