Κατηγορίες
Football League

“Φουλ” οι μηχανές στον ΟΦΗ! Ανανέωσε ο Νάστος, αποχαρετούν δύο

nastosΟ ΟΦΗ ανακοίνωσε την παραμονή του Ανέστη Νάστου που θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. «Είμαστε ΟΦΗ και θα πετύχουμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 27χρονος αμυντικός μέσος.

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr o Aνέστης Νάστος, ανέφερε πως :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχιζω στην ομάδα. Ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά και ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Football league. Είμαστε ΟΦΗ όμως και μαζί με τον κόσμο που θα είναι στο πλευρό μας, πιστεύω ότι θα πετύχουμε».

Και η ανακοίνωση του ΟΦΗ :

Ο 27χρονος μέσος, απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και θα ενισχύσει την προσπάθεια της κρητικής ομάδας και την προσεχή αγωνιστική περίοδο στην Football league, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Aνέστης Νάστος είναι ο 9ος παίκτης που θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ τη νέα περίοδο μετά τους Μπουρσέλη, Κοιλιάρα, Μπολάκη, Κιάσσο, Δερμιτζάκη, Φουκαράκη, Φαζό, οι οποίοι έχουν ήδη ανανεώσει, ενώ στις μεταγραφές έχει αποκτηθεί ο Ογκμποε.

fabinioraptakisofi

Ο Αουγκούστο Φαμπίνιο δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ και η διοίκηση της κρητικής ομάδας, με ανακοίνωση της, ευχαριστεί τον Βραζιλιάνο μέσο για την προσφορά του στον ΟΦΗ και τη συμβολή του στην άνοδο της ομάδας, στην Football league.

«Ευχόμαστε στον Φαμπίνιο καλή επιτυχία στην καριέρα του και ότι καλύτερο στον ίδιο και την οικογένεια του. Εδωσε ότι καλύτερο μπορούσε και θα έχει ξεχωριστή θέση στο μυαλό μας, για την συμβολή του να ξεφύγει ο ΟΦΗ απο την Γ’ Εθνική» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Βραζιλιάνο μέσο, τον οποίο η κρητική ομάδα ενημέρωσε και επίσημα ότι θα πρέπει να βρεί άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Την ίδια ώρα, παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Δημήτρης Ραπτάκης καθώς ο εκπρόσωπος του ειδοποιήθηκε ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα αφού ψάχνουν ένα διαφορετικό στυλ κεντρικού αμυντικού. Ο Ραπτάκης ήρθε στον ΟΦΗ το προηγούμενο καλοκαίρι και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Νίκου Νιόπλια πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected