Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Δημήτρης Κεφαλάς στη Δόξα Δράμας!

528-ceb2cf85ceb6ceaccebdcf84ceb9cebf-cebacebfcebacebaceb9cebdcebfcf87cf8ecebcceb1cf84cebfcf82-cebacf81-ceb2cf81cf8dcf83ceb7cf82-1-2-25Η πρώτη μεταγραφική ενίσχυση είναι πλέον γεγονός για την Δόξα που μέχρι τώρα επανδρώνει το έμψυχο υλικό της με ανανεώσεις της παραμονής ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο τελευταίο πρωτάθλημα φορώντας τον «μαυραετό» στο στήθος.

Αργά το βράδυ της Τρίτης έφτασε στα γραφεία της Δόξας ο Δημήτρης Κεφαλάς έχοντας στα χέρια του την ελευθέρας του από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Γεννημένος στις 24-9-92 ο 24χρονος χαφ ανήκει πλέον στα πλάνα του Κώστα Βασιλακάκη για μια θέση στην μεσαία γραμμή της δραμινής ομάδας. Από την Θεσσαλονίκη και τις ακαδημίες του Ηρακλή και της Καλαμαριάς η ποδοσφαιρική του καριέρα πέρασε από την Νάουσα της Γ’ εθνικής την Κασσιόπη και τον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος από την προοπτική που μου ανοίγεται παίζοντας στην Δόξα Δράμας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν και για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που έφτασα στο κατώφλι της Δόξας. Τον Δεκέμβρη είχαμε μιλήσει ξανά και είχαμε φτάσει πολύ κοντά να έρθω στην Δόξα αλλά τελικά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε» δήλωσε στην SportDrama.gr ο πρώην αρχηγός της καβαλιώτικης ομάδας, λίγο μετά το τέλος των διαδικαστικών.

-Στο μεταξύ σε κατάσταση αναμονής βρίσκονται τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα που είναι σε ροή. Τα ονόματα είναι γνωστά και το μόνο που απομένει είναι να πάρουν την ελευθέρας τους στο χέρι ώστε να μπορούν να υπογράψουν στην Δόξα. Ανοιχτό και το θέμα του τερματοφύλακα καθώς εκεί αναζητείται μια εξαιρετικά αξιόπιστη λύση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected