Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπουδαία μεταγραφή για τον Ατσαλένιο!

poa-royvas-kypello-10-750x500Σε συμφωνία με τον Σέρτζιο Αμπνουραχμάνι ήρθε η διοίκηση του ΠΟΑ με τον ικανό επιθετικό να αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση μετά και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική!

Όπως αναφέρει το grandsport, ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι που έμεινε ελεύθερος από τον Ρούβα, συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρο του ΠΟΑ κ. Γιάννη Καλέμπουμπα και είναι πλέον ποδοσφαιριστής του προσφυγικού σωματείου. Με τον Ρούβα, ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι είχε 33 συμμετοχές και σημείωσε 13 γκολ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήδη στον ΠΟΑ έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις τόσο με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα, όσο και με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και αναμένονται καθημερινά οι εξελίξεις σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου.

«Χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΠΟΑ»

Ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι στην δήλωση του ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον ΠΟΑ ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορία του.

Η δήλωση του Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα του ΠΟΑ στην Γ’ Εθνική. Μία ομάδα με ιστορία. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ξέρω σε τι ομάδα έρχομαι, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία. Θέλω να βοηθήσω τον ΠΟΑ αλλά πιστεύω ότι και ο ΠΟΑ θα βοηθήσει εμένα να εξελιχθώ σε ατομικό επίπεδο».

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ: 

«ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΣΕΡΤΖΙΟ ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ.

Η διοίκηση του ΠΟΑ ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι (ABDURAHMANI SERXHIO) για τον επόμενο χρόνο.

Ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι αγωνιζόταν πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ με την ομάδα του Ρούβα με τον οποίο είχε 33 συμμετοχές και σημείωσε 13 γκολ».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected