Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τρεις αποχωρήσεις στον Πιερικό, από Δευτέρα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν

2_copy_120Τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τη σεζόν 2015/2016 στον Πιερικό, δεν θα συνεχίσουν στους “μελανόλευκους” όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση.

Αναλυτικά : 

“Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Ανδρέου, λόγω αδυναμίας παραμονής του στην Κατερίνη.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα. Του εύχεται υγεία και καλή συνέχεια στην προσωπική και επαγγελματική του σταδιοδρομία.”

Για Πέεφ και Γεωργίου :

“Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας τους ποδοσφαιριστές Άκη Γεωργίου και Όλιβερ Πέεφ, των οποίων η συνεργασία ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2016.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ τους εύχεται ολόψυχα υγεία, ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο και κάθε επαγγελματική επιτυχία για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους.”

Από Δευτέρα εξελίξεις..

Από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας η διοίκηση του Πιερικού θα έχει νεότερα να ανακοινώσει για το τι στόχους τελικά θα μπορεί να θέσει η ομάδα για την νέα χρονιά που έρχεται, ώστε να οργανωθεί και η ανάλογη σχεδίαση.

Αυτό που ξέρουμε είναι ότι υπάρχει ένα κόλλημα στην έκβαση εκκαθάρισης με τα πρακτικά της προηγούμενης ΠΑΕ, και την λίστα των μετόχων της.

Η διοίκηση με τους δικηγόρους προσπαθούν να βρουν λύση σε αυτό το θέμα, η έστω ένα “παραθυράκι ελπίδας” που έχει να κάνει με το αν θα μπορεί ή όχι να θέσει στόχους ανόδου η ομάδα, και να μπορεί να δημιουργήσει νέα ΠΑΕ, το ίδιο δηλαδή που επιδιώκει και ο Ολυμπιακός Βόλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected