Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δύο ανανεώσεις στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και δύο “μεταγραφές”!

DSCN8179 DSCN8190

Αμείωτη η ένταση πλέον στον προγραμματισμό του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και οι ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ, παίρνουν “σάρκα και οστά”, σύμφωνα πάντα με τη βούληση του προπονητή Δημήτρη Χαλκιά ο οποίος έχει καταστρώσει το πλάνο ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά τη συμφωνία παραμονής με τους Ρίσσου, Ντατσή, Παπαδή, Θεοδοσιάδη, Χρήστο Κακούδη και Ανδρέα Βαϊναλή, σήμερα (3/7) ο αντιπρόεδρος της ομάδας Νίκος Κεσίδης συναντήθηκε κατά σειρά με τους Σπύρο Κοτζαχρήστο και Σταύρο Κίτσο, με τους οποίους συμφώνησε αμφότερους, ανεβάζοντας τον αριθμό των ανανεώσεων στους οκτώ, Περιττό να αναφέρουμε πως οι εν λόγω ποδοσφαιριστές βοήθησαν τα μέγιστα την περσινή σεζόν και όποτε χρειάστηκε, έδωσαν το κάτι παραπάνω για να πλασαριστεί ο ΓΑΣ στην 6η θέση της βαθμολογίας.

DSCN81701379331_749738811716764_1536469215_n

Εσωτερικές μεταγραφές οι Ευθυβούλης και Μωυσίδης!

Δύο παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν πολύ από τραυματισμούς, συνεχίζουν κανονικά στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου και μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν ως “μεταγραφές”!

Ο λόγος για τους Πάνο Μωυσίδη και Γιάννη Ευθυβούλη, οι οποίοι είναι πλέον απόλυτα έτοιμοι και θα ενσωματωθούν κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας την 1η Αυγούστου. Ο πρώτος ξεκίνησε δυνατά την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 8 ματς αλλά ο τραυματισμός στη φτέρνα δεν του επέτρεψε να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο.

Εκτός του τραυματισμού του τον οποίο έχει ξεπεράσει πλήρως, ο Γιάννης Ευθυβούλης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και πλέον βρίσκεται μόνιμα στο Ροδοχώρι και θα αποτελέσει ένα ακόμη “όπλο” στα μετόπισθεν για τον Δημήτρη Χαλκιά

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected