Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Deal της Αχαϊκής με Δριμάλα και Σπυρόπουλο! Οι επόμενοι στόχοι

spiropoulosΜπορεί η φιλοσοφία της Αχαϊκής να μιλά για μεγάλο κομμάτι του ρόστερ από την ευρύτερη περιοχή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δε θα γίνουν και 2-3 δυνατές κινήσεις που θα είναι ικανές να κάνουν την διαφορά στο νέο πρωτάθλημα, αλλά και να αποτελέσουν κράχτη για τον κόσμο.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του gnomip.gr, ο Νίκος Δριμάλας (από Άρη Πατρών) και ο Μάριος Σπυρόπουλος (φωτ. από τη Δόξα Παραλίας) συμφώνησαν σε όλα με την Αχαϊκή και εντάχθηκαν επίσημα στους νεοφώτιστους, οι  οποίοι “φουλάρουν” για τις υπόλοιπες περιπτώσεις όπως αυτές των Δημήτρη Πατάπη (από Κεραυνό Αγίου Βασίλείου) και Βαγγέλη Λαθύρη  (από Διαγόρα Βραχνέικων) στους οποίους έχει καταθέσουν πρόταση και περιμένουν την απάντησή τους.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις και από το μέτωπο των ανανεώσεων καθώς θα γίνουν επαφές και συζητήσεις με τους Γιώργο Πετρόπουλο, Νίκο Αποσκίτη-δύσκολα θα παραμείνει όμως-Νίκο Τσιμπ;iτση, Ανδρέα Μαντά και Θόδωρο Μυλωνά, ώστε να ανανεώσουν εν όψει της νέας χρονιάς.

Στόχος του προπονητή Μίλτου Γκόφα είναι ο βασικός κορμός να παραμείνει και τη νέα περίοδο και απλά να γίνουν 4-5 ποιοτικές προσθήκες σε θέσεις «κλειδιά» και επιπλέον πρόθεση είναι μέχρι τις 15-20 Ιουλίου το ροστερ να είναι έτοιμο.

Παράλληλα, η ομάδα της Κάτω Αχαΐας έχει αποφασίσει ότι θα αποκτήσει 2 ή 3 παίκτες από το πάνω ράφι που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά και μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο αμυντικός Τάκης Παπαδόπουλος ο οποίος πρόπερσι αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο και πέρσι έκανε εξαιρετική σεζόν στην Δόξα Μανωλάδας.

Μια ακόμα πολύ καλή περίπτωση είναι αυτή του αμυντικού χαφ Ντένις Μενίκου ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Αστέρα Αμαλιάδας, ωστόσο στο παρελθόν έχει παίξει σε Ζάκυνθο στην Football league και έχει εμπειρίες για την Γ΄ Εθνική.

Με τις δυο αυτές περιπτώσεις παικτών έχει μιλήσει η Αχαϊκή η οποία προσπαθεί να τους κλείσει αλλά δεν είναι εύκολη αποστολή και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην εβδομάδα.

Επίσης τα καναρίνια ψάχτηκαν και για την περίπτωση του Πολωνού επιθετικού Καμίλ Κρολ ο οποίος φέτος ήταν βασικός στην Ζάκυνθο βέβαια είναι πολύ δύσκολα να υπάρξει αίσιο τέλος, καθώς ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στη football league και έχει ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected