Super League 1

Το φιλικό του ΠΑΣ με τον ΑΠΟΕΛ και η περίπτωση Παπαφώτη

papafotisΣτην Κύπρο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο ΠΑΣ Γιάννινα για το σημερινό φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ που είναι το πρώτο της φετινής χρονιάς και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε της ομάδας της Ηπείρου ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας στις 14 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει το passports.gr, η αποστολή των Ηπειρωτών μετέβη στη Μεγαλόνησο αεροπορικώς χτες το απόγευμα για τη σημερινή φιλική αναμέτρηση με τον πρωταθλητή Κύπρου που θα γίνει στις 20:00 το απόγευμα στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας. Η διοίκηση των Κύπριων ανακοίνωσε γενική είσοδο 5 ευρώ στο παιχνίδι, ενώ οι θύρες θα ανοίξουν στις 19:00.

Το σημερινό φιλικό θα μεταδοθεί τηλεοπτικά στην Κύπρο από το συνδρομητικό κανάλι της Cyta και συγκεκριμένα από το Sports +3, χωρίς ωστόσο να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον κάποιο κανάλι από την Ελλάδα για να δείξει τηλεοπτικά το φιλικό του ΠΑΣ στην Μεγαλόνησο

Το σημερινό παιχνίδι ενδεχομένως να σηματοδοτήσει και την τρίτη μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος είναι για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Βασίλη Παπαφώτη που αρέσει στον “Άγιαξ της Ηπείρου”. Άλλωστε και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης στο ταξίδι που είχε κάνει στη Μεγαλόνησο στα μέσα Μαΐου είχε εκφράσει ανοιχτά στην πλευρά του 21χρονου ποδοσφαιριστή την επιθυμία να τον φέρει στα Γιάννενα.

Ο Παπαφώτης πρόσφατα υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018, όμως στον ΠΑΣ επιθυμούν τον δανεισμό του και δεν αποκλείεται να δούμε άλλον έναν Κύπριο ποδοσφαιριστή να παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το who is who

Ο Βασίλης Παπαφώτης γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1995 στη Λευκωσία, έχει ύψος 1,74 αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του ΑΠΟΕΛ. Τον Ιούλιο του 2013 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, όμως έχει μέχρι τώρα μόλις 2 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα της Κύπρου.Επίσης, είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κύπρου, τελευταία με την Κ21, με την οποία μετράει 8 εμφανίσεις έως τώρα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected