Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Παραμένει ο Ουζούνης στην Έδεσσα, επέστρεψε ο Σφέτκος

13516149_1015161848602219_1287277658628839822_n-horz

Μετά την απόκτηση του Γιώργου Παπαστεργίου από τον Άρη Αμπελειών, ο Εδεσσαϊκός προχώρησε πριν από λίγο και σε δύο ακόμα σημαντικές κινήσεις ενισχύοντας την αμυντική λειτουργία, επενδύοντας στο μέλλον της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ανανέωσε την συνεργασία του για ακόμα μια χρονιά με τον Γιάννη Ουζούνη. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός της ομάδας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, δεσμευόμενος να βοηθήσει στο μέγιστο στην προσπάθεια της ομάδας για άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Παράλληλα μετά από ένα χρόνο απουσίας, επιστρέφει στον Εδεσσαϊκό ο Δημήτρης Σφέτκος, που είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού στον ‘Αρη Νησίου. Ο 16χρονος άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλη την διάρκεια της χρονιάς αλλά και στο τουρνουά του Βερμίου που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της μεγάλης ομάδας.

Παραμένει στο τιμ ο Δαρδανελιώτης

O Eδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας του για μια ακόμα χρονιά με τον επιτυχημένο γυμναστή της ομάδας Μιχάλη Δαρδανελιώτη. Ο καταξιωμένος γυμναστής είναι πτυχιούχος της γυμναστικής ακαδημίας με ειδικότητα στην αντοχή και την ταχύτητα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected