Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαία επιτυχία του Ατσαλένιου οι παραμονή των “παλιοσειρών”!

roympakis-triantafylloy-1Κάτοικοι Ατσαλένιου θα παραμείνουν για ακόμα μία χρονιά ο Τάσος Τριανταφύλλου και ο Μανώλης Ρουμπάκης όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση του ΠΟΑ!

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΟΑ, αναφέρθηκε στην εμπειρία των δύο ποδοσφαιριστών ενώ τους ευχαρίστησε για όλα όσα έχουν προσφέρει και θα προσφέρουν τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Όπως αναφέρει το grandsport, τόσο ο Τάσος Τριανταφύλλου με τα γκολ του, όσο και ο Μανώλης Ρουμπάκης με τις εμφανίσεις τους, βοήθησαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του ΠΟΑ και επιθυμία του Βασίλη Κρασανάκη αλλά και της διοίκησης ήταν η παραμονή τους για ακόμα ένα χρόνο προκειμένου να βοηθήσουν με την εμπειρία τους στο νέο δυσκολότερο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Με τον Μανώλη Ρουμπάκη και τον Τάσο Τριανταφύλλου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα αγωνιστική χρονιά η ομάδα μας.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΟΑ, είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις συμφωνίες με δύο ποδοσφαιριστές πολύπειρους του συλλόγου μας, τον Μανώλη Ρουμπάκη και τον Τάσο Τριανταφύλλου οι οποίοι συμφώνησαν να φορέσουν για ακόμα μία χρονιά την φανέλα της ομάδας μας.

Η διοίκηση του ΠΟΑ, τους ευχαριστεί για όλα όσα προσέφεραν και θα προσφέρουν τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ παράλληλα τους εύχεται υγεία και επιτυχίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected