Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Στον Εδεσσαϊκό ο Παπαστεργίου!

13600246_1015201478598256_8290895628081491699_n

Η πρώτη μεταγραφή του Εδεσσαϊκού είναι γεγονός, καθώς όπως προκύπτει από την επίσημη ανακοίνωση, αποκτήθηκε ο Γιώργος Παπαστεργίου από τον Άρη Αμπελείων.

Ο πρώην παίκτης των Λευκαδίων αλλά και παλαιότερα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερη έμφαση στο σκοράρισμα αλλά και στο ψηλό παιχνίδι, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας πλάι στον πρόεδρο του συλλόγου Πέτρο Πασσιαλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις :

“Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Παπαστεργίου. Ο καταξιωμένος επιθετικός έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία του συλλόγου όπου και υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1993 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Μέγα Αλέξανδρο Εσωβάλτων αναγκάζοντας με τις εμφανίσεις του,τους ανθρώπους του Ηρακλή Θεσσαλονίκης να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ακολούθησαν οι Αετός Σκύδρας, Τυληκράτης Λευκάδας, Λευκάδια, Μακεδονικός, Μουδανιά, Θερμαϊκός και τελευταία ο ‘Αρης Αμπελείων.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Παπαστεργίου ανέφερε πως είναι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή του στην ομάδα του Εδεσσαϊκού και πως τον κέντρισε το ενδιαφέρον ότι θα συνεργαστεί με ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο αλλά φυσικά και ότι εντάσσεται σε μια ιστορική ομάδα.

Παράλληλα, έθεσε τους στόχους από την αρχή πολύ ψηλά κάνοντας λόγο για άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες, θέλοντας βεβαίως να δικαιώσει τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτόν. Τέλος, ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά και κάλεσε τον κόσμου του Εδεσσαικού να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected