Κατηγορίες
Super League 1

Οι τέσσερις που “κόπηκαν” από τον Βίκτορ!

ΟΛΑΙΤΑΝΧωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές -που ήταν στην Αυστρία- αναχωρεί την Τετάρτη (5/7) για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, στο Βέλγιο, ο Ολυμπιακός!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού «κόπηκαν» από τον Βίκτορ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων»!

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, πρόκειται για τους Γιάννη Γιαννιώτα, Μανώλη Μπέρτo, Δημήτρη Γούτα και Μάικλ Ολαϊτάν, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν την Τετάρτη (6/7) για το Βέλγιο και βρίσκονται, επί της ουσίας, στην πόρτα της εξόδου.

Τώρα, μένει να δούμε αν η… εκκαθάριση θα συνεχιστεί από τον Ισπανό τεχνικό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ολυμπιακού :

“Η τελευταία, εν Ελλάδι, προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν την αναχώρηση για το Βέλγιο, όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, έλαβε χώρα στο Ρέντη, την Τρίτη το απόγευμα. Έπειτα και από την πρωινή προπόνηση, μοναδικά μικροπροβλήματα ήταν εκείνα των Μαζουακού και Φιγκέιρας. Αμφότεροι έκαναν ατομικό. Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και ο δεύτερος ξεπερνά το «σφίξιμο» στον τετρακέφαλο, όμως για κανέναν από τους δύο το ιατρικό τιμ δεν εκφράζει ανησυχία.

Μετά το τέλος του απογευματινού προγράμματος, ο κ. Βίκτορ Σάντσεθ έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ταξιδεύουν την Τετάρτη το πρωί για το Βέλγιο, όπου η ομάδα μας θα συνεχίσει το «χτίσιμο» για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Σεμπά, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σιόβας, Στρέζος, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected