Γ Εθνική / Τοπικά

Τρεις ανανεώσεις στο Ελευθεροχώρι

DSCF2674-e1467739226426Στις πρώτες ανανεώσεις προχώρησε το Ελευθεροχώρι που ανακοίνωσε την παραμονή των Βερβέρα, Κλιάκου και Γιαννούλα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Βερβέρα (24/7/1994), Ηλία Κλιάκο (5/2/1987) και Λευτέρη Γιαννούλα (19/7/1994). Τους ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο Ηλίας Κλιάκος τόνισε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έμεινα στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια πάρα πολύ καλή σεζόν. Η Γ΄Εθνική είναι πρόκληση για όλα τα παιδιά και θα δουλέψουμε για να τα καταφέρουμε”.

Ο Ηλίας Γιαννούλας σημείωσε: “Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για τη νέα συνεργασία. Η Γ΄Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε μόνο αν δουλέψουμε σκληρά. Είναι θετικό που έμεινε ο βασικός κορμός από πέρυσι και πως θα αποκτηθούν παίκτες από την περιοχή των Τρικάλων”.

Ο Γιώργος Βερβέρας δήλωσε: “Είναι τιμή να αγωνιστώ με το χωριό μου στην Γ΄Εθνική. Αποτελεί κίνητρο η συγκεκριμένη κατηγορία για πολλά παιδιά. Χαίρομαι που έμειναν αρκετοί συμπαίκτες μου και ελπίζω πως με σκληρή δουλειά και την βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας”.

DSCF2680

DSCF2683

φωτ. goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected