Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοινώθηκε η παραμονή Σιμιτσή και Μάνη!

simitsisΤη φανέλα με το αστέρι θα φοράει για ακόμα ένα χρόνο ο Παναγιώτης Σιμιτσής.

Ο ταλαντούχος μέσος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Ιωνικού, είναι ένα “αθόρυβο εργαλείο” στο χώρο του κέντρου που σε κάθε αγώνα “καταπίνει” πολλά χιλιόμετρα και ξεχωρίζει για την ηρεμία στο παιχνίδι του αλλά και για την εξαιρετική ποδοσφαιρική του αντίληψη.

Αυτή θα είναι η 4η χρονιά που θα αγωνιστεί στην Νίκαια με ένα διάλειμμα στο πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν όπου βρέθηκε στο Ηράκλειο. O 22χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ατρόμητο Περιστερίου, από τις ακαδημίες του οποίου αναδείχθηκε και αγωνίστηκε για ένα χρόνο δανεικός στο Μοσχάτο με τον Ιωνικό να είναι αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του την σεζόν 2013-14.

Ο Ζήκος Μάνης ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις την περσινή σεζόν με τον 19χρονο τερματοφύλακα όποτε χρειάστηκε να έχει σταθερές παρουσίες κάτω από τα γκολπόστ. Βέβαια για όσους γνωρίζουν τον Μάνη μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσαν οι καλές εμφανίσεις του. Ο νεαρός πορτιέρο έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ από την οποία αργότερα δόθηκε δανεικός στην Αναγέννηση Ιεράπετρας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ-18. Στον Ιωνικό είχε αποκτηθεί από την Τριγλία Ραφήνας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected