Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέα σπουδαία κίνηση του Πανθηραϊκού!

d831b16d898e33b1048065cebc2bcc5d_XLΜεγάλο μεταγραφικό μπαμ πραγματοποίησε πριν λίγο ο Πανθηραϊκός που συμφώνησε σε όλα με τον κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Μκρτσιάν.

Ο 27χρονος Μκριτσιάν έχει μεγάλη εμπειρία και πολλές συμμετοχές σε ομάδες της Football League και της Γ΄Εθνικής και θεωρείται ένας από τους πιο ικανούς και περιζήτητους κεντρικούς αμυντικούς των δύο κατηγοριών.

Όπως αναφέρει το sportcyclades, ο Μκρτσιαν, που αναμένεται τις επόμενες μέρες στη Σαντορίνη για να υπογράψει και να παρουσιαστεί επίσημα, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ακολούθησαν η ΠΑΕ Θράκη, η Πιούνικ Αρμενίας, η Κοζάνη, η Νίκη Βόλου, η Δόξα Δράμας, η Λαμία, η Καβάλα και ο Νέστος Χρυσούπολης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Πανθηραϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν μέσο και έναν ακραίο αμυντικό που πιθανότατα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η ανακοίνωση :

“Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μκρτσιάν. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αλεξανδρούπολη, στην ΠΑΕ Θράκη, στην Ερεβάν(1η Κατηγορία Αρμενίας), Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Λαμία, Καβάλα και Νέστο Χρυσούπολης. Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected