B ΕΠΣ Ημαθίας

Τέλος στις φήμες για τον Μακεδονικό Πλατάνου, επέστρεψε ο Γιάννης Βασιλειάδης!

DSCN0082

Τι έχει απομείνει πλέον στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Η “τρέλα” των παραγόντων και η αγάπη των ποδοσφαιριστών γι αυτό!

Τα δύο αυτά στοιχεία διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό όπως φαίνεται οι άνθρωποι στον Μακεδονικό Πλατάνου, που μέχρι πρότινος είχαν αποφασίσει να μη συνεχίσουν τη λειτουργία του συλλόγου και να μπουν στο κλαμπ των ομάδων που έχουν “εξαφανιστεί” τα τελευταία χρόνια στο Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο.

Τελικά, μετά από διαβουλεύσεις του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Καλαμπούκα αλλά και προσωπικές “θυσίες” στις οποίες προχωρά ο ίδιος τα τελευταία χρόνια, ο Μακεδονικός θα αγωνιστεί κανονικά τη φετινή σεζόν και μάλιστα με τον Γιάννη Βασιλειάδη στον πάγκο του!

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε εξαιρετική συνεργασία με τη διοίκηση των “πρασίνων” (που ενισχύθηκε φέτος με την παρουσία του Βαγγέλη Γιοβανόπουλου) και βοήθησε σημαντικά τα τελευταία χρόνια τόσο από το πόστο του προπονητή όσο και ως μέλος του ρόστερ και μετά την παρουσία του για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στον Αλιάκμων Νησελίου, επιστρέφει στον σύλλογο.

Τις επόμενες ημέρες, η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή αναμένεται να προβούν σε επαφές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τα πρώτα ονόματα για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected