Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη Βόλου για Χολέβα : “Η Νίκη Βόλου δεν έχει ευθύνη για τις πράξεις αυτών που έχουν ελευθερία επιλογής”

afa364f6fea91a81ff72c044a51ded63_LΟριστικά παρελθόν αποτελεί ο Χρήστος Χολέβας από τη Νίκη Βόλου, η διοίκηση της οποίας έβγαλε μία πρωτόγνωρη ανακοίνωση για τον παίκτη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν πονάει τη φανέλα της ομάδας και πως αποδεσμεύεται, γιατί δεν απάντησε στην προβλεπόμενη προθεσμία.

Βέβαια, είχε προηγηθεί το βράδυ της Πέμπτης μία επίσης ιδιαίτερη ανακοίνωση για τον παίκτη, που έλεγε ότι «η Δ.Ε και ο πρόεδρος ΔΕΝ έχουν αποφασίσει ΕΑΝ ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός ότι και αυτοί θα ανταποκριθούν, ακόμη κι αν απαντήσει θετικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Β. όπως δημοσιεύτηκε στο magnesiasports :

«Η Νίκη Βόλου δεν έχει ευθύνη για τις πράξεις αυτών που έχουν ελευθερία επιλογής! Ανακοινώνεται από το πρόεδρο Σ. Τζήμα ότι η προθεσμία για την απάντηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Χολέβα εξέπνευσε ΚΑΙ πλέον αποδεσμεύεται από την ομάδα μας . Είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ότι η Νίκη Βόλου είναι μια μεγάλη οικογένεια που μετά τη ΝΕΑ αρχή αυτή και την προσπάθεια που κάνει σε όλα τα πεδία θέλει ποδοσφαιριστές, συνεργάτες, φιλάθλους ΠΟΥ πάνω από όλα έχουν αγάπη για την ομάδα, πόσο ΔΕ μάλλον των ποδοσφαιριστών ΠΟΥ πάνω από όλα πρέπει να αγαπούν τη φανέλα!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected