Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Συμφώνησε με Μιλοσάβλιεφ ο ΟΦΗ, ανανέωσε ο Κώτσιος!

Βλάνταν-ΜιλοσάβλιεβΣε προφορική συμφωνία με τον 29χρονο Σέρβο ακραίο επιθετικό Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, ήρθε ο ΟΦΗ, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την επίσημη σελίδα της ομάδας.

Όπως αναφέρει το grandsport, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την διοίκηση του ΟΦΗ, με τον ίδιο να απαντάει αρνητικά τότε στην Κρητική ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος ακραίος επιθετικός αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στο νησί έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ έχει ξανά αγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Λεβαδειακού έχοντας 38 συμμετοχές και 6 γκολ. Eχει αγωνιστεί ακόμη στη Ράντ Βελιγραδίου, στη Βαρνάρ Σκοπίων, στην Μπέογκραντ Βελιγραδίου, στην Κάρβινα, Βικτόρια Ζίζκοφ, Μπάνικ Οστράβα, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν η Μπάνια Λούκα

ofi-triglia-2-750x500

Ανανέωσε για ένα χρόνο ακόμα ο Κώτσιος

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα φοράει και την επόμενη χρονιά ο Ηλίας Κώτσιος ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 39χρονος κεντρικός αμυντικός ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα για να καταφέρει η ομάδα το στόχο που δεν ήταν άλλος από την άνοδο θα συνεχίσει να βοηθάει τον ΟΦΗ και τη φετινή χρονιά όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του ΟΦΗ.

Όπως αναφέρουν στον ΟΦΗ, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία. «Ο Ηλίας Κώτσιος θα είναι και του χρόνου στον ΟΦΗ μας. Πάμε δυνατά!» αναφέρει η ανακοίνωση για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected