Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

“Τρία και να…καίνε” όπως έλεγε η παλαιά ρήση για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

DSCN0559Τρεις πολύ σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε σήμερα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Η διοίκηση της ομάδας, όπως άλλωστε συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, προχώρησε με ιδιαίτερη μυστικότητα και κατάφερε να αποσπάσει το ΟΚ από τρεις παίκτες που θα δώσουν ακόμη περισσότερα “όπλα” στη φαρέτρα του Δημήτρη Χαλκιά.

Το πρώτο deal του συλλόγου αφορά τη θέση του τερματοφύλακα και έναν από τους πιο επιτυχημένους στη συγκεκριμένη θέση. Ο Γιώργος Κασαπίδης είναι από σήμερα μέλος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, οχυρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα “κυανοκίτρινα” δίχτυα, ανεβάζοντας κατά πολύ τον πήχη του ανταγωνισμού με τους Σταύρο Κίτσο και Αλέξη Θεοδοσιάδη. Ο εμπειρότατος πορτιέρο προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν σε ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και ΑΕ Χαρίεσσας και μάλιστα θεωρείται από τις “χρυσές” μεταγραφές των “κιτρινόμαυρων”, βοηθώντας σημαντικά στην παραμονή τους στην κατηγορία. Παράλληλα, οι αναγνώστες του SportsUp τον επέλεξαν ανάμεσα στους παίκτες που συμμετείχαν στο 3ο All Star Game αμέσως μετά το τέλος της σεζόν!

DSCN9819

Η δεύτερη προσθήκη αφορά επίσης έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, με πολλά χρόνια στην…πλάτη όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Νίκο Θεοδωρόπουλο, ο οποίος βρέθηκε με τους διοικούντες τον ΓΑΣ και έδωσε τα χέρια για τη νέα σεζόν, στην οποία θα συνεργαστεί και πάλι με τον Δημήτρη Χαλκιά μετά το 2013 στην ΑΕ Χαρίεσσας. Ο 35χρονος αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, έχοντας 14 συμμετοχές συνολικά και 1167 αγωνιστικά λεπτά, ενώ βρήκε και δύο φορές δίχτυα.

DSCN9301

Τρίτος στη σχετική λίστα αλλά βεβαίως όχι έσχατος, είναι ο Χρήστος Μπρέγκου. Ο 30χρονος επιθετικός έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και ειδικά τα τελευταία χρόνια διακρίνεται σε ατομικές στατιστικές κατηγορίες, όπως τα γκολ και οι ασίστ. Την περσινή σεζόν ξεκίνησε την προετοιμασία με το Μακροχώρι αλλά πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου μετέβη στον γειτονικό Διαβατό, όπου πέτυχε 7 τέρματα στο πρωτάθλημα, μοιράζοντας τουλάχιστον ισάριθμες τελικές πάσες. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Φίλιππο Μελίκης και ΠΑΟ Παλατίτσια και ξεχωρίζει για την ηρεμία στο παιχνίδι του αλλά και τα πολύ καλά στημένα.

Οι τρεις κινήσεις στις οποίες προχώρησε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, αποτελούν τις πρώτες επιλογές από το μεταγραφικό “παζάρι” οι οποίες γεμίζουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας. Ωστόσο, αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές καθώς η αποχώρηση παικτών είτε με ελευθέρας είτε για άλλους λόγους, αναγκάζει προπονητή και διοικούντες στην αναζήτηση επιλογών για τη δύσκολη κατά τεκμήριο χρονιά που ακολουθεί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected