Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Γούλα ο Ιάλυσος, κράτησε δύο!

goulas_giorgosΟ μεσοεπιθετικός Γιώργος Γούλας είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Ιάλυσου.

Οι «ερυθροκίτρινοι» τον πρόσθεσαν στο δυναμικό τους και επίσημα, ενώ τελευταία ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή ήταν η Επισκοπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ερυθροκίτρινων» είναι η ακόλουθη:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Γούλα. Ο Γιώργος έχει γεννηθεί στην Ξάνθη στις 8/7/94 και έπαιξε ποδόσφαιρο στην ομώνυμη ομάδα της Κ20. Πέρυσι ήταν αντίπαλος της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την ομάδα της Επισκοπής ενώ σημείωσε και το γκολ με το οποίο είχε προηγηθεί η επισκοπή στο Οικονομίδειο. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλά γκολ».

getimage.php_Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Γιάννη Καρπαθάκη και Ραφαήλ Φλεβάρη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του συλλόγου, είναι από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στο νησί και οι ιθύνοντες φιλοδοξούν το μέλλον της ομάδας μας να στηριχθεί στις ικανότητες τους.

Η διοίκηση κάνοντας πράξη τις αρχικές της δεσμεύσεις, για μια ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερους Ροδίτες ποδοσφαιριστές, αποφάσισε να ανανεώσει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο τους

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected