Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχώρηση από Ιωνικό και Ηράκλειο, ανανέωση στο Λουτράκι

rovas-19654Ελεύθερος να διαπραγματεύεται το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο Χρήστος Ρόβας καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τον Ιωνικό.

Σύμφωνα με το stoplekto, ο ικανότατος επιθετικός που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα της ιστορικής ομάδας αποτελεί παρελθόν από τους “μπλε” και ήδη οι επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του έχουν ξεκινήσει. Πάντως, ο πρώτος σκόρερ του Ιωνικού την περσινή σεζόν με 8 γκολ δεν θα βιαστεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό που θα συνεχίσει την καριέρα του αφού θα επιδιώξει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

makrionitis

Παρελθόν από την ΑΕ Ηρακλείου μετά από έξι μήνες αποτελεί ο Ηλίας Μακρυωνίτης καθώς ο νεαρός τερματοφύλακας έλυσε τη συνεργασία του με το σύλλογο των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με το stoplekto, ο ικανότατος άσος με θητεία σε ΑΟ Χανιά, ΑΕΚ, Ιωνικό και Ηρόδοτο έχει ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με έτερους συλλόγους.

Ο Μακρυωνίτης έχει ήδη δεχτεί αρκετές προτάσεις και μέσα στο επόμενο διάστημα θα πάρει την απόφαση του.

be5767ab130bf3d8c9bdc1276646432b_77882

Ο ΑΟ Λουτράκι ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Σιώκο. Ο Λουτρακιώτης μέσος (53 συμμ./10) και εκ των αρχηγών της ομάδας μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του για 3η διαδοχική σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected