Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Σπουδαίο deal της ΑΠΕ Λαγκαδά με Σαμουηλίδη!

1182967f97aad78e6049a4346f914e54_XLΤην πρώτη «δυνατή» μεταγραφή ολοκλήρωσε χθες η ΑΠΕ Λαγκαδά, που συμφώνησε με τον 29χρονο αμυντικό χαφ (παίζει και στόπερ), Νίκο Σαμουηλίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αγροτικό Αστέρα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

Η ΑΠΕΛ έκανε δικό της τον Νίκο Σαμουηλίδη, που θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία, τον δυναμισμό του και την ικανότητα να παίζει «εξάρι», αλλά και στόπερ. Ο 28χρονος Σερραίος θα συναντήσει αρκετά οικεία πρόσωπα, πλην του Μπεκιάρη, αφού έχει υπάρξει συμπαίκτης με τους Καραμανλή, Κρυστάλλη, Πολίτη κ.α.

Ο Σαμουηλίδης στην αρχή του καλοκαιριού έδειχνε κοντά στη μόνιμη μετακόμιση στη Γερμανία και έχει αγωνιστεί στον Αγροτικό Αστέρα (δυο θητείες), από τον οποίο αποχώρησε πριν λίγες εβδομάδες, αλλά και σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (και Σούπερ Λίγκα), Αναγέννηση Επανομής και Οδυσσέα Αναγέννησης. Από την… αγορά των «σταχυοφόρων» βέβαια απασχολούν και άλλοι παίκτες.

Πλέον, η ομάδα του Ιερόθεου Γιαμουρίδη απλώνει «δίχτυα» και για άλλες μεταγραφές πρώτης γραμμής, με τους Δαυίδ Ιβανίδη, Μεμέτ Εμρέ και Στέφανο Γουναρίδη να δείχνουν σταθερά προ των πυλών. Βεβαίως, στον Λαγκαδά υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες και για το περσινό ρόστερ, για ανανεώσεις και αποχωρήσεις (παράλληλες διαδικασίες με την ενίσχυση).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected