Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δημήτρης Μπουλγκουρίδης : “Τους ευχαριστώ που μου έκαναν την τιμή να είμαι αρχηγός του Απόλλων!”

13626956_1268066373212880_6612600183478015934_n

Δημόσια δήλωση με την οποία αποχαιρετά τον Απόλλων Καλαμαριάς, “ανέβασε” στο facebook ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής και αρχηγός των Ποντίων.

Ο Δημήτρης Μπουλγκουρίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της καρδιάς του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και παράλληλα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του που του έκαναν την τιμή να γίνει αρχηγός τους.

Αναλυτικά η δήλωση :

“Μετά από μια ακόμη χρονιά με έντονα συναισθήματα ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω για τρίτη φορά τον σύλλογο που έχει κερδίσει ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου αν όχι το μεγαλύτερο. Η χρονιά για τον Απόλλων βγήκε τουλάχιστον με αξιοπρέπεια και μας επιτρέπει να αποχωρήσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους συνεργάστηκαν φέτος τεχνικό team και διοίκηση ποδοσφαίρου και ερασιτέχνη αλλά ακόμα πιο πολύ θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά όλους τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά που περάσαμε και καταφέραμε μαζί και μου έκαναν την τιμή να είμαι αρχηγός αυτού του ιστορικού συλλόγου.”

Μετά τιμής Μπουλγκουρίδης Δημήτριος.

Υ.Γ.Εύχομαι και ελπίζω αυτοί που έχουν ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας να ανταποκριθούν στα όνειρα και τις φιλοδοξίες όλων των Απολλωνιστών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected