Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Όλες οι εξελίξεις σε Ολυμπιακό Νάουσας και Arsenal Soccer Schools Νάουσα

P8040139

Μία νέα, μεγάλη πρόκληση αντιμετωπίζει στο εγγύς μέλλον ο Ολυμπιακός Νάουσας, με την επιστροφή μετά από πέντε χρόνια στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η διοίκηση της ομάδας κατάφερε να δημιουργήσει τις απαραίτητες βάσεις για την επιστροφή των “ερυθρολεύκων” σε υψηλό επίπεδο ενώ παράλληλα, δούλεψε πολύ για να στεριώσει αλλά και να μεγαλώσει η ακαδημία του συλλόγου, που πλέον ανήκει στο δίκτυο της αγγλικής Άρσεναλ.

Η προεργασία, διοικητική και αγωνιστική, για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και το ρεπορτάζ του SportsUp, παρουσιάζει τα πρώτα στοιχεία που πηγάζουν τόσο από το ανδρικό τμήμα όσο και από την Arsenal Soccer Schools.

Όπως προκύπτει λοιπόν, το διοικητικό σχήμα της ομάδας παραμένει αναλλοίωτο, με την υποσημείωση πως ίσως προστεθούν κάποια πρόσωπα ακόμη, με στόχο να στηρίξουν την προσπάθεια στη νέα σεζόν.

Προπονητής της ομάδας παραμένει ο Γιώργος Δασκαλάκης, που πιστώνεται την αγωνιστική ανέλιξη του ανδρικού τμήματος, ενώ στις θέσεις τους παραμένουν οι Δημήτρης Τσιούλης και Νίκος Κουμπουλής.

Όσον αφορά τους στόχους, η φιλοσοφία θα παραμείνει η ίδια και στην Α1. Το ρόστερ θα αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την αρωγή 4-5 έμπειρων με στόχο να διατηρηθεί το επίπεδο της ομάδας και ότι προκύψει. Παράλληλα, στο ανδρικό τμήμα θα ενταχθεί φέτος το ασκησιολόγιο και η τακτική που ακολουθούν οι σχολές της Άρσεναλ κι αυτό από μόνο του σημαίνει πως όλα βαδίζουν στο να λειτουργεί ο σύλλογος αποκλειστικά με τη συγκεκριμένη φιλοσοφία.

PA240058Θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα γίνουν μεταγραφές, με στόχο όμως να αναπληρωθούν παίκτες που ενδεχομένως να φύγουν και οι όποιες εξελίξεις, θα γίνονται γνωστές μέσα από το επίσημο blog της ομάδας..

Η Arsenal Soccer Schools

Το Σάββατο 9/7 κλιμάκιο του δικτύου της αγγλικής ομάδας βρέθηκε στη Νάουσα και ακολούθησε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για την πορεία της σχολής. Οι ιθύνοντες της Άρσεναλ είναι εξαιρετικά ευχαριστημένοι με τη λειτουργία της Σχολής, η οποία κατάφερε να πετύχει όσα είχαν προγραμματιστεί για τη σωστή αθλητική εκπαίδευση των παιδιών. Το ίδιο θα συμβεί βεβαίως και στο προσεχές μέλλον, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των αθλητών

Στα άμεσα σχέδια, είναι ένα camp-trial που θα διεξαχθεί στις 19-20-21 Αυγούστου στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, με παρόντες όλους τους εκπροσώπους της Άρσεναλ και συγκεκριμένα τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον τεχνικό διευθυντή, τον Άγγλο προπονητή που έρχεται ειδικά για για την Ακαδημία και τον προπονητή τερματοφυλάκων.

Εξυπακούεται λοιπόν, πως η σχολή θα λειτουργήσει και την ερχόμενη σεζόν στα πλαίσια των κανονισμών του αγγλικού συλλόγου και πάντα με ικανούς, πτυχιούχους και έτοιμους προπονητές από τα σεμινάρια της Άρσεναλ.

Τέλος, στις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου συγκαταλέγεται και η διοργάνωση ενός μεγάλου τουρνουά και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2017. Θα συμμετέχουν ομάδες και ακαδημίες της Άρσεναλ από όλες τις βαλκανικές χώρες και την Κύπρο. Θα είναι ένα τουρνουά που θα έχει απήχηση σε όλη την Μακεδονία και φυσικά και στον νομό μας και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το τουρνουά θα διεξαχθεί στην περιοχή και οι ομάδες θα διαμείνουν σε ξενοδοχεία της περιοχής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected