Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έτοιμη δηλώνει η πλευρά του Μπάμπη Σεμερτζίδη για να αναλάβει τον Πιερικό!

13672537_10206756963227791_643424563_nΤο PierikosNews παρουσίασε σήμερα την αποκαλυπτική συνέντευξη του υπεύθυνου του νέου σχήματος οπού θα παρουσιαστεί στις εκλογές της Εκάβης, την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 20:30 μ.μ. Ο κ. Μπάμπης Σεμιρτζίδης μας μιλάει για το πλάνο και τους στόχους του σχήματος, όπως επίσης μας δίνει μερικές σημαντικές πληροφορίες οπού θα πράξει το σχήμα του, από την αμέσως επόμενη ημέρα της Εκάβης (εφόσον εκλεγεί).

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ.Σεμιρτζίδη στο PNEWS:

«Το νέο 15μελες συμβούλιο οπού θα παρουσιάσουμε την Παρασκευή στην Εκάβη, είναι έτοιμο και μέσα σε αυτό θα υπάρχουν νέα πρόσωπα με όρεξη, άφθαρτα ονόματα από τον επιχειρηματικό χώρο του νομού, καθώς και κάποιοι από το προηγούμενο Δ/Σ. Οι χρηματοδότες μας θα είναι οι κύριοι Βαρνάς Ιωάννης και Αθανασούλας Μιχάλης. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η εβδομάδα που πέρασε δεν αφέθηκε ανεκμετάλλευτη, καθώς έχουμε ήδη προχωρήσει σε έναν αρχικό σχεδιασμό, διότι εφόσον εκλεγούμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την επόμενη κιόλας ημέρα. Γιαυτό αξίζει να πούμε στον κόσμο και στα μέλη του Πιερικού, ότι αρχικά θα ξεκινήσουμε με ένα σημαντικό ποσό ρευστότητας.

Στόχος μας για φέτος θα είναι να χτίσουμε γερές βάσεις ώστε του χρόνου να μπορέσουμε να έχουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Έχουμε ήδη κλείσει 5-6 ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, ο ένας εξ αυτών είναι ένας ξένος ποδοσφαιριστής οπού αγαπήθηκε και αγάπησε την πόλη της Κατερίνης και τον Πιερικό. Επίσης έχουμε κλείσει δύο σημαντικά κερδοφόρα φιλικά παιχνίδια, το ένα με τον ΠΑΟΚ, και το άλλο με την πρωταθλήτρια της Αλβανίας, την Παρτιζάν Τιράνων (αγωνίζεται στα προκριματικά Champions League σήμερα). Τα ονόματα του προπονητικού τιμ θα παρουσιαστούν αμέσως μετά την Γενική Συνέλευση. Όσον αφορά τις ακαδημίες, θα γίνουν κάποιες αναδιαρθρώσεις, θα στελεχωθούν με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που είναι ήδη προπονητές, με τεχνικό διευθυντή τον κ.Παναγιώτη Κωνσταντινίδη (Πατόζα).

Το βάρος θα δοθεί σε παιδιά του νομού ταλαντούχα και έμπειρα ηλικίας 16-21 ετών, φτιάχνοντας δύο ομάδες νέων και επαγγελματιών (σύνολο γύρω στους 25-30 ποδοσφαιριστές), οπού θα συνεργάζονται και θα πλαισιωθούν από 6-7 έμπειρων ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής. Όσον αφορά τα δελτία που απέμειναν από την προηγούμενη διοίκηση δεν μπορούμε να έχουμε άποψη, διότι τα χειρίζονται οι ίδιοι τους. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι από το προπονητικό τιμ της προηγούμενης διοίκησης που θέλουμε να κλείσουμε, όμως πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστούν οι οφειλές τους από εκείνη την διοίκηση για να καταφέρουμε να τους έχουμε στην ομάδα μας. Όλα τα υπόλοιπα θα αποκαλυφθούν αμέσως μετά την συνέλευση..».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected