Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Μεταγραφές για Μαύρους Αετούς και Ιωνικό

13662000_10209965900522687_999069464780983526_oΟι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου ανακοίνωσαν σήμερα (13/7) την απόκτηση του Βαλάντη Ζαφειρόπουλου (5/3/1996).

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην Δήμητρα ενώ ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ΑΕΤ.

Σε δηλώσεις του ο Ζαφειρόπουλος σημείωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ελευθεροχωρίου που μου δίνει την ευκαιρία να ανήκω σε ένα ρόστερ ομάδας που αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική. Θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Δήμητρας/Απόλλων και ιδιαίτερα τους προπονητές Αποστόλη Γκαραγκάνη και Νίκο Γιαγιάκο για την συνεργασία που είχαμε και εύχομαι να δικαιώσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας για την επιλογή τους”

letso

Μετά την απόκτηση των Μάνη και Ιωσήπου για τα γκολπόστ, η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού ήρθε σε συμφωνία με τον Αλέξανδρο Λέτσο. 

Ο Λέτσο την προηγούμενη σεζόν βρέθηκε κάτω από τα γκολποστ της Τριγλίας Ραφήνας, ομάδα που με τις εμφανίσεις της αποτέλεσε την έκπληξη του πρωταθλήματος, με τον νεαρό πορτιέρο να ξεχωρίζει για την σταθερότητά του. Ο 24χρονος παίκτης εκτός από την Τριγλία, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε Τράχωνες, Αστέρα Βάρης και Ηλιούπολη.

Με την απόκτηση του Λέτσο, η ομάδα του Ηλία Καλοπήτα ολοκληρώνει τις κινήσεις της για την θέση του τερματοφύλακα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected