Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο νέος προπονητής του Μακεδονικού Φούφα και η πρώτη μεταγραφή

papakostas_giorgosΕποχή Γιώργου Παπακώστα έχουμε στο Μακεδονικό Φούφα αφού ο Κοζανίτης τεχνικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει το νεοφώτιστο σύλλογο στη Γ΄ Εθνική.

Ο Γιώργος Παπακώστας ήταν προπονητής στη μεικτή νέων της Ε.Π.Σ. Κοζάνης η οποία κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα, είναι φιλόδοξος και σίγουρα οι δικές του φιλοδοξίες συμπίπτουν με αυτές της ομάδας για μια καλή πορεία στη Γ΄ Εθνική.

Είναι 47 χρονών και απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο.

Έχει διατελέσει ως πρώτος προπονητής στο Κεραυνό Αγ. Γεωργίου από το 1993-97 (στο Α΄ Τοπικό) και την επόμενη χρονιά στη Δ΄ Εθνική.

Από το 1998-2000 ήταν βοηθός προπονητή και γυμναστής στη Κοζάνη στη Γ΄ Εθνική ενώ από το 2002-04 ήταν στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Κοζάνης.

Από το 2005-13 είχε τη καθοδήγηση του Μακεδονικού στην Α΄ Κατηγορία και τη 2013-14 στη Δ.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχει την ευθύνη στις ομάδες υποδομής της Ε.Π.Σ. Κοζάνης με μεγαλύτερη διάκριση τη φετινή κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος στους νέους.

Άλλες διακρίσεις είναι η άνοδος του Κεραυνού στη Δ΄ , η κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος με το Μακεδονικό το 2004, η άνοδος στη Δ΄ με το Μακεδονικό το 2013 και το 2015 Πρωτάθλημα Ελλάδος με τους παίδες της 3ης Περιφέρειας ως βοηθός προπονητή.

Μετά τη συμφωνία matiestasport, με το προπονητή σειρά θα πάρουν και τα μεταγραφικά με το βασικό κορμό να έχει ανανεώσει και από εδώ και πέρα η ομάδα θα κινηθεί για κάποιες μεταγραφικές ενίσχυσης σε θέση που θα κρίνει ο προπονητής.

Για το λόγο αυτό, παίκτης του Φούφα πρέπει να θεωρείται ο Άλτον Τσόμπο από την Αναγέννηση ο οποίος είναι αμυντικός και αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected