Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχωρήσεις σε Ιωνικό και Ηλυσιακό, ανανέωσε ο Διαμαντής στον ΑΟΛ

9ba2f5aaabf555ac796882f1853d359c_XLΑποχωρήσεων συνέχεια στον Ηλυσιακό αφού μετά τους Παπαδημητρίου, Φούντα, Αμανατίδη και Λερογιάννη, ήρθε η σειρά του Γιώργου Πουλάκου να λύσει τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, ο Καλαματιανός άσος που πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν παίρνοντας στα περισσότερα ματς στην πλάτη του την ομάδα από του Ζωγράφου αποφάσισε να μην παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό των “κιτρινόμαυρων” έχοντας ήδη ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Τα 15 τέρματα που σημείωσε (13 σε πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο) στις 26 συμμετοχές αποδεικνύουν την τρομερή χρονιά που πραγματοποίησε ο υψηλόσωμος επιθετικός που αναμφίβολα θα αποτελέσει μήλον της έριδος για τις περισσότερες ομάδες.

c1ceb827b588dd5462926612447fb659_XL

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που την περσινή σεζόν άνηκε στον Ιωνικό έλυσε τη συνεργασία του με την ιστορική ομάδα.

Ο λόγος για τον Χρήστο Παλιγγίνη, τον τερματοφύλακα που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με το αστέρι στο στήθος. Σύμφωνα με το stoplekto.gr, ο πρώην άσος του Παναργειακού συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου και οι δυο πλευρές αποφάσισαν προχωρήσουν από διαφορετικό μονοπάτι την επόμενη σεζόν.

Ο Παλιγγίνης κατέγραψε 22 συμμετοχές την προηγούμενη σεζόν, ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Μανδραϊκού, Πανελευσινιακού, Παναργειακού, Αστέρα Μαγούλας, Ιωνικού, Κεραυνού Κερατέας, Ασπρόπυργου και Αχαρναϊκού.

Χωρίς τίτλο

Τα πορτοκαλί του ΑΟ Λουτρακίου θα φοράει και την επόμενη χρονιά ο Ηλίας Διαμαντής 

Ο 30χρονος τερματοφύλακας είναι η 8η ανανέωση μετά τους Μαυρέλη, Αποστολάκη, Σιώκο, Ζερβό, Κωβαίο, Παναγόπουλο και Παπαναστασίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Α.Ο Λουτράκι  ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Ηλία Διαμαντή ( γενν. 2/5/1986). Η διοίκηση της ομάδας μας ήρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο πορτιέρο και οι δύο πλευρές επέκτειναν τη συνεργασία τους για την επόμενη σεζόν”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected