Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ο Κώστας Αγγελίδης στο SportsUp για τη μεταγραφή του στον ΦΑΣ Νάουσα!

13705072_1138839189472495_446480211_nΜε την απόκτηση του Κώστα Αγγελίδη αλλά και του επίσης Σερραίου στην καταγωγή, Τρύφωνα Κασμερίδη ξεκίνησε τις μεταγραφικές της αναζητήσεις ο ΦΑΣ Νάουσα.

Η φετινή σεζόν στη Γ Εθνική άλλωστε έχει πολλαπλάσιες υποχρεώσεις και το ενισχυμένο ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από θέσφατο, ειδικά από τη στιγμή που στη διάρκεια προκύπτουν οι τιμωρίες από κάρτες αλλά και οι (ευχόμαστε το αντίθετο βεβαίως) τραυματισμοί.

Ο Βαγγέλης Ντίσιος θα έχει στη διάθεση του τη νέα σεζόν δύο ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και παρά το νεαρόν της ηλικίας τους, έχουν τη σχετική εμπειρία για το επίπεδο αυτό.

Ο Κώστας Αγγελίδης μίλησε στο SportsUp για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, αλλά και το πως αντέδρασε όταν άκουσε για την πρόταση του ΦΑΣ.

13695940_1138839209472493_1464413941_nΑναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για την προσέγγιση των ανθρώπων της Νάουσας : “Ήταν αυτή που με έβαλε σε παραπάνω σκέψεις και με έκανε τελικά να αποδεχτώ την πρόταση. Φαίνεται πως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για τον σύλλογο και είναι επίσης φανερό πως θέλουν να δουν τη Νάουσα σε υψηλότερο επίπεδο”

Για την προοπτική : “Από την πρώτη στιγμή που δέχτηκα την πρόταση, θεώρησα πως η Νάουσα είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω για μένα. Μπορεί πέρσι να αγωνίστηκα στη Football League με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο η νέα μου ομάδα έχει εξίσου μεγάλη ιστορία και κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αγωνίζεται με τη φανέλα της. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στη Νάουσα αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές όπως ο Βασίλης Τσιάρτας και αυτό και μόνο δίνει κίνητρο σε έναν παίκτη της ηλικίας μου, να δουλέψει παραπάνω και να διακριθεί.”

Για τον Πανσερραϊκό : “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον σύλλογο, πέρασα από μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και μεγάλη φανέλα. Απέκτησε μεγαλύτερη εμπειρία, η οποία θα μου φανεί πολύ χρήσιμη στη συνέχεια.

Tip : Ο Κώστας Αγγελίδης είναι 20 ετών (06/08/1996), αγωνίζεται ως αμυντικός και εκτός του Πανσερραϊκού, φόρεσε τη φανέλα και του Εθνικού Σερρών για δύο χρόνια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected