Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ να προκριθείς!

7d561c976c3cc4dd0e4bae0c7de28207_MΗ πιο μεγάλη ώρα, η σημαντικότερη στιγμή στην 50χρονη ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε.

Απόψε το βράδυ (9 μ.μ.) η ομάδα της Ηπείρου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αναμέτρηση ευρωπαϊκού κυπέλλου καθώς αντιμετωπίζει την Οντ από τη Νορβηγία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του  Europa League.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, πέραν του γνωστού τραυματισμού του τερματοφύλακα Περιστερίδη στο μικρό δάχτυλο του αριστερού του χεριού και θα παρατάξει τον ΠΑΣ με στόχο τη νίκη που θα δώσει στην ομάδα της  Ηπείρου το προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν επιφυλάσσει ιδιαίτερες εκπλήξεις και η ομάδα θα αγωνιστεί με το σταθερό 3-5-2 με τη χρησιμοποίηση τριών στόπερ. Το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε ο Αλέξης Μιχαήλ  ήταν για λόγους ξεκούρασης και όχι τραυματισμού και ο αρχηγός του ΠΑΣ θα είναι κανονικά στο βασικό σχήμα που θα ξεκινήσει τον αγώνα κόντρα στους Νορβηγούς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Μπέριος θα είναι η τρίαδα των στόπερ, ο Καρανίκας θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα και ο Ναδάλες την αριστερή, ενώ στα χαφ θα αγωνιστούν οι Λίλα και Κοζορώνης. Μπροστά τους θα είναι ο Ακόστα και  οι Γιάκος-Φερφελής θα είναι το δίδυμο στην επίθεση.

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον Γιάννη Πετράκη είναι αν θα χρησιμοποιήσει τον κινητικό Κούτρη στο βασικό σχήμα, κάτι το οποίο είχε δοκιμάσει και στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Η διαιτητική τριάδα

Από την Σουηδία είναι οι διαιτητές που όρισε η UEFA για τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Οντ από τη Νορβηγία. Συγκεκριμένα, το παρθενικό ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΣ ορίστηκε να διευθύνει ο Γκλεν Νίμπεργκ και βοηθοί του θα είναι οι Περ Μπόγκεβικ και Γιοακίμ Νίλσον. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Γιόχαν Χάμλιν.

Τηλεοπτική μετάδοση από τη NOVA

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΟVA και συγκεκριμένα από το Novasports 2, ενώ ραδιοφωνικά θα μεταδοθεί από την ΕΡΑ Ιωαννίνων, η οποία από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα έχει ετοιμάσει ένα δίωρο αφιέρωμα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

 

του Θανάση Μυριούνη (Αναδημοσίευση από την εφημερίδα “ΠΡΩΪΝΟΣ ΛΟΓΟΣ”)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected