Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Σε ρόλο τεχνικού συμβούλου και σκάουτερ ο Στέργιος Τσίλκος!

11150742_733531146764325_3177323031990620717_nΝέα ήθη και έθιμα από τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που οργανώνεται ακόμη περισσότερο στα πλαίσια πάντα της φιλοσοφίας που θέλει να περάσει η διοίκηση.

Η επιλογή στο πρόσωπο του Στέργιου Τσίλικου δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ο επί πολλά χρόνια “υπηρέτης” του ΓΑΣ αλλά και προπονητής ο ίδιος με πιο πρόσφατη θητεία στη Δόξα Νάουσας, είναι κοινά αποδεκτός από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της περιοχής και όχι μόνο.

Σε συνεργασία με τον προπονητή Δημήτρη Χαλκιά, η διοίκηση πήρε την απόφαση να τοποθετήσει τον Στέργιο Τσίλκο στο πόστο του τεχνικού συμβούλου, ως ο συνδετικός κρίκος με το αγωνιστικό τμήμα, αλλά και με τις γνώσεις του, να αναλάβει την αναζήτηση παικτών από τη γύρω περιοχή.

Οι διοικούντες, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, πήραν την απόφαση αυτή επιβραβεύοντας τον ίδιο για τη μεγάλη του (αφιλοκερδή) προσφορά στον σύλλογο, δίνοντας του παράλληλα τη δυνατότητα να παραμείνει μέλος της οικογένειας του ΓΑΣ για πολλά χρόνια!

Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του SportsUp, ο Παναγιώτης Θεοδοσιάδης παραμένει κανονικά στο πόστο του ως Γενικός Αρχηγός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Δημήτρη Χαλκιά, αποφάσισαν την πρόσληψη του Στέργιου Τσίλκου στο πόστο του τεχνικού συμβούλου στο αγωνιστικό τμήμα, ο οποίος παράλληλα θα εκτελεί και χρέη σκάουτερ. Καλωσορίζουμε και πάλι τον Στέργιο στην οικογένεια μας, από την οποία βεβαίως δεν έφυγε ποτέ…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected