Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Ζώνας!

0e16bebfb5fb3f0a85304af67c7bdee3_XLΤον 32χρονο κεντρικό αμυντικό Παναγιώτη Ζώνα απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Πρόκειται για άλλον έναν έμπειρο παίκτη, που αναμένεται να συνθέσει δίδυμο στα στόπερ με τον Θανάση Τέλλο.

Ο γεννημένος στις 18/2/84 και ύψους 1.86 παίκτης, παρότι η προηγούμενη ομάδα του, στην οποία ήταν βασικό στέλεχος, ο Α.Ο. Τρίκαλα στη Football League, τον ήθελε να τον κρατήσει, εκείνος για προσωπικούς λόγους πριν τρεις βδομάδες περίπου αποχώρησε, για να καταλήξει τελικά στους ερυθρόλευκους του Βόλου.

Ο Ζώνας είναι Βοιωτός, αφού κατάγεται από το Κυριάκι, και στα 20 του στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, πήγε στον Λεβαδειακό, αλλά το β’ εξάμηνο της ίδιας σεζόν (2004-2005) μεταπήδησε στη Λαμία (2 συμμετοχές) ως δανεικός και επέστρεψε στον Λεβαδειακό για μισή σεζόν, για να ακολουθήσουν στη Δ’ Εθνική η Τερψιθέα, το Κρανίδι, ο Παναργειακός και ο ΠΑΟ Ρουφ κι έπειτα στη Γ’ ο Βύζας Μεγάρων (β’ εξάμηνο 2008-09 με 8 ματς).

Όνομα έκανε στον Θρασύβουλο στη Β’ Εθνική (2009-2011 με 49 συμμετοχές και δύο γκολ), ενώ μετά το πέρασμα από τον Αιολικό στη Δ’, την ΠΑΕΕΚ στη Β’ Κύπρου και τη Δόξα Βύρωνα στη Γ’ Εθνική, έχει τα τελευταία δυόμισι χρόνια παρουσία στη Football League με Γλυφάδα, Αχαρναϊκό (31 παιχνίδια) και Τρίκαλα (20 παιχνίδια). Συνολικά σε Β’ και Γ’ Εθνική έχει 135 συμμετοχές με τρία γκολ.

Όπως αναφέρει το magnesiasports, ο Ζώνας είναι ο 16ος παίκτης που αποκτάται στον Ολυμπιακό, αφού ήδη μέλη της ομάδας είναι οι Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παλιούρας, Νίκος Μπουργάνης, Βαγγέλης Στουρνάρας,  Σάκης Τέλλος, Άγγελος Κολημήτρας, Βασίλης Ζαρίφης, Φελίπε Ντα Κόστα, Ιβάν Ναστέφσκι, Κώστας Φλίγκος, Γιάννης Δωματάς, Αλέξανδρος Αναστασίου, Ηλίας Σταύρου, Κώστας Οικονόμου και Φαμπρίτσιο Πότσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected