Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Τέλος ο Μιχαλάς από τη Θήβα, απέκτησε Μεϊμάρογλου ο Ιωνικός

12370668_1103067966394812_451464058041429585_o

Δεν θα συνεχίσει στη Θήβα ο Αλέξανδρος Μιχαλάς, ο οποίος αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με το ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Μιχαλά”

meimaroglou

Συνεχίζεται πυρετωδώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός στο στρατόπεδο του Ιωνικού, με την Διοικούσα Επιτροπή να πραγματοποιεί ακόμα μία ουσιαστική κίνηση με την απόκτηση του Χρήστου Μεϊμάρογλου.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια με την φανέλα της Τριγλίας Ραφήνας αποτελώντας βασική επιλογή για το κέντρο της άμυνας. Την σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 5 γκολ, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου πετυχαίνοντας και πάλι 5 γκολ. Ο Μεϊμάρογλου έχει αγωνιστεί επίσης σε Αγία Παρασκευή και Κόρινθο.

Λίγο μετά τις υπογραφές μίλησε στο ionikosfc.gr για το νέο μεγάλο βήμα στην καριέρα του:

” Ο Ιωνικός είναι πραγματικά ένα ιστορικό σωματείο που δεν του αρμόζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες. Προσδοκώ να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας παράλληλα τους στόχους που έχει θέση η ομάδα για την νέα χρονιά και έχοντας την βοήθεια του κόσμου που βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Ευχαριστώ την Διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και ελπίζω να τους δικαιώσω καθώς είναι τιμή μου να παίζω σε μια ομάδα σαν τον Ιωνικό.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected