Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Σωτήρης Ιωακειμίδης αποχαιρετά τον ΦΑΣ Νάουσα

13726723_10209883829601654_2313123752818565714_nΈνας ακόμη ποδοσφαιριστής από τη “φουρνιά” των πρωταθλητών με τη φανέλα του ΦΑΣ Νάουσα, αποχαιρετά τον σύλλογο.

Μετά τους Σάκη Παπατάνο, που αποφάσισε να “κρεμάσει” τα παπούτσια του, τους Δήμο Συμπεθέρη και Γιώργο Πατατούκα που θα αγωνιστούν στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, τους Βαγγέλη Αβραμόπουλο και Νίκο Σαρηγιαννίδη που θα μετακομίσουν αμφότεροι στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, ήταν η σειρά του Σωτήρη Ιωακειμίδη ο οποίος ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης στο facebook πως μένει ελεύθερος.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, μετά από μια ομολογουμένως καταπληκτική χρονιά, αποχαιρετά τους “κυανόλευκους” μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους 10 περίπου μήνες που φόρεσε τη φανέλα της ιστορικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του :

Γιατί όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν! Μετά από μια επιτυχημένη χρονιά με τον ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, βάζοντας (πιστεύω) και εγώ το λιθαράκι μου στην πορεία της ομάδας αποχωρώ έχοντας φτιάξει μόνο φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους φιλάθλους, τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους απίθανους συμπαίκτες μου από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο για την υπέροχη οικογένεια που είχαμε φτιάξει! Εις στο επανιδείν!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected