Super League 1 - Μεταγραφές

Από την Κ20 του Παναθηναϊκού στην Κρεμονέζε!

newmanΣτην Γ’ Εθνική Ιταλίας με τη φανέλα της Κρεμονέζε θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο 20χρονος Μάικ Νιούμαν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ένας ακόμη νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής μετά τους Σουνά και Μουζακίτη θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική Ιταλίας φορώντας όμως τη φανέλα της Κρεμονέζε.

Ο λόγος για τον Μάικλ Νιούμαν ο οποίος έμεινε ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το football-academies.gr, ο 20χρονος άσος (σ.σ. γεννημένος στις 20/06/1996) είχε συζητήσεις με την Μπάρι και τη Νοβάρα που αγωνίζονται στην Β’ Ιταλίας αλλά και με την Κρεμονέζε που αγωνίζεται στην Γ’ Ιταλίας. Τελικά επέλεξε την Κρεμονέζε καθώς θέλει να πάει σε μια ομάδα όπου θα πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του και σιγά-σιγά να κάνει βήματα προς τα πάνω.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Ιταλίας και θα ταξιδέψει στη γειτονική χώρα στα τέλη Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 31 ενώ οι υπογραφές με τη νέα του ομάδα αναμένεται να πέσουν την 1η Αυγούστου.

Ο Νιούμαν παίζει ως μεσοεπιθετικός και είχε υπογράψει το 2014 επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2016. Πήρε μέρος μάλιστα και στην προετοιμασία εκείνου του καλοκαιριού υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου αλλά δεν κατάφερε να παίξει στην πρώτη ομάδα παρά το ταλέντο που τον διακρίνει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected