Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι δύο πρώτες μεταγραφές του Απόλλων Καλαμαριάς!

ΛΙΟΝΗΣ

Ξεκινά σταδιακά η ενίσχυση για τον Απόλλων Καλαμαριάς κι όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του συλλόγου, αποκτήθηκαν οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τους Στέφανο Καπία (που επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα) και Μίλτο Λιόνη (φωτ), που βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και έδωσαν τα χέρια με τους διοικούντες, κάνοντας την αρχή σε μια σειρά από μεταγραφές που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Στέφανος Καπίας είναι 32 ετών (15/02/1984), αγωνίζεται ως αμυντικός και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στη Football League με τον Αγροτικό Αστέρα, έχοντας συνολικά 77 συμμετοχές και 7 τέρματα. Στον Απόλλων επιστρέφει μετά τη σεζόν 2013/2014 όταν φόρεσε τη φανέλα των Ποντίων στο πρώτο εξάμηνο, καταγράφοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Εθνικό Γαζώρου, Βέροια, ΑΕ Γιάννινα και Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Μιλτιάδης Λιόνης είναι 26 ετών (13/01/1990), αγωνίζεται ως μέσος και πέρσι αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (23 συμμετοχές, 4 γκολ). Παλαιότερα, φόρεσε τη φανέλα των Άρη, ΠΑΟ Κουφαλίων, Ρόδου και Ηρακλή ενώ επιστρέφει στον Απόλλων Καλαμαριάς μετά το 2014 όταν και αποχώρησε μετά από τρία χρόνια παρουσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“To Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Απόλλωνα καλωσορίζει στην οικογένεια του τους ποδοσφαιριστές Καπία Στέφανο και Λιόνη Μιλτιάδη.

Δύο γνώριμα στελέχη,που επιλέχθηκαν να συνδράμουν στην Αγωνιστική Αναγέννηση της ομάδας μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected