Γενικά

Γ Εθνική – Επιστρέφει στη Θήβα ο Τσατσαρώνης, αποχώρηση από τη Ραφήνα

tsatsaronisΜετά από έναν χρόνο ο αριστεροπόδαρος άσος θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Θήβας.

Ο αριστεροπόδαρος άσος είχε συνάντηση με τη διοίκηση Βυλλιώτη και συμφώνησε να φορέσει ξανά τα κοκκινόμαυρα, επιστρέφοντας στην ιστορική ομάδα μετά από έναν χρόνο!

Ο 28χρονος πλάγιος μεσοαμυντικός είχε αγωνιστεί και πέρσι στο δεύτερο εξάμηνο με την ομάδα της Βοιωτίας, συμβάλλοντας στην επίτευξη της κατάκτησης του πρωταθλήματος και έχοντας ξεκινήσει την περίοδο στον ΑΟ Κύμης σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Κατά την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε ο Θανάσης Τσατσαρώνης έπαιξε με τα χρώματα του ΑΟ Χαλκίδας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, έχοντας 19 συμμετοχές με την ομάδα της Εύβοιας

bd011e90708c3e5ae9d68acf4a321361_XL

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας είναι από σήμερα (18/7) ο Κώστας Κάρδαρης.

Ο 24χρονος δεξιοπόδαρος πλάγιος μεσοαμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την Τριγλία και αποχώρησε από τη Ραφήνα μετά από έναν χρόνο παρουσίας, κατά τη διάρκεια του οποίου είχε σημαντική συμβολή στην πολύ καλή πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ερασιτεχνών. Πρόκειται για ακόμη έναν ποδοσφαιριστή που αφαιρεί από πάνω του τα κιτρινόμαυρα, αφού ήδη έχουν αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωσει του πρωταθλήματος οι Τσέπας, Σκαφίδας, Λέτσο, Δάρρας, Μανδύλης, Μεϊμάρογλου, Λαζούρας, Γούλας, Κόντι, Σαγανάς, Βασιλείου, Παπαδόπουλος.

Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected