Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχώρηση προπονητή στον Ηλυσιακό, μεταγραφή στο Λουτράκι

margaritis_xatzialexis_22-6Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε σήμερα (19/7) τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μαργαρίτη Χατζηαλέξη.

Ο 52χρονος τεχνικός, που ανέλαβε την ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες αποχωρεί για λόγους υγείας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση.

Η διοίκηση ομάδα του ευχήθηκε περαστικά και ήδη βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του

default_Valkanos Alexandros Halk2

O Αλέξανδρος Βαλκάνος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΑΟ Λουτράκι ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Ο 22χρονος Ευβοιώτης ακραίος επιθετικός ανήκει πλέον στο δυναμικό των οράνιε, αφού χθες το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία του Α.Ο Λουτράκι και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην ομάδα.

Βιογραφικό:

Γεννημένος στις 22/5/1994, ο Αλέξανδρος Βαλκάνος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της γενέτειρας του, τον Απόλλων Ερέτριας (Α’ ΕΠΣΕ) την περίοδο 2008-2009.

Την επόμενη χρονιά (2009-2010) αγωνίστηκε με τον Α.Ο Θήβα στο Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και παράλληλα στην Εθνική Παίδων, όπου σημείωσε 7 συμμετοχές.

Οι εμφανίσεις του νεαρού δεξιού ακραίου επιθετικού προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Αστέρα Τρίπολης και για τις επόμενες τρεις σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα Κ20 της Αρκαδικής Π.Α.Ε, φτάνοντας τις 19 συνολικά συμμετοχές με την Εθνική Παίδων, ενώ αγωνίστηκε και 2 φορές με την Εθνική Νέων.

Τη σεζόν 2013-2014 μεταπήδησε στον Α.Ο Χαλκίς (Γ’ Εθνική) όπου αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 είχε ψηφιστεί από τους φιλάθλους της Χαλκίδας, ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς, ενώ την επόμενη χρονιά ψηφίστηκε στην 3η θέση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected