Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Απέκτησε Παλιάτσο ο Εθνικός!

0012Επιστρέφει στον Εθνικό Φιλιππιάδας ο Θοδωρής Παλιάτσος, αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την επένδυση του ιστορικού συλλόγου στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Ο 17χρονος ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Εθνικού, έπειτα παραχωρήθηκε στον Α.Ο. Φιλιππιάδας, όπου διακρίθηκε εύκολα στην Β΄ ερασιτεχνική κατηγορία και στην συνέχεια στον Κεραυνό Θεσπρωτικού, συμμετέχοντας στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Σύμφωνα με το sportime24, αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο των ποδοσφαιρικών του εμπειριών, απέδειξε την αξία του και υπό την διαρκή παρακολούθηση της προπονητικής ομάδας του Εθνικού, ο κ. Γιάννος, ενέκρινε την επιστροφή του, προκειμένου να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, δικαιώνοντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Διοικήσεις Εθνικού, Α.Ο Φιλιππιάδας και Κεραυνού Θεσπρωτικού), που εφάρμοσαν στον Δήμο Ζηρού, τη σημασία που δίνεται διεθνώς, στις υποδομές αναπτυξιακών ηλικιών και φυτωρίων στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λιόντος ανέφερε: «Οι επενδύσεις που κάναμε στην ακαδημία μας, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς», ενώ ο υπεύθυνος της ακαδημίας και καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Μάστορας δήλωσε: «Σε μόλις τέσσερα χρόνια συστηματικής, οργανωτικής και επιστημονικής λειτουργίας καταφέραμε να έχουμε τον πρώτο ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τα φυτώριά μας και θα αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία, γεγονός που μας δίνει περαιτέρω δύναμη να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια».

Τέλος, ο προπονητής-τεχνικός σύμβουλος της ακαδημίας του Εθνικού, εμπνευστής και δημιουργός του προγράμματος «Αγωνίσου σε όλες τις Κατηγορίες» κ. Ανδριανός Παπαδήμας δήλωσε: «Επί σειρά ετών σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης μας, γινόταν συζήτηση για την ανάγκη δημιουργίας ακαδημίας, ώστε να τροφοδοτούνται με παίχτες, τόσο τα πιο μικρά σωματεία της περιοχής μας, που αγωνίζονται σε μικρότερες κατηγορίες, όσο και η ανδρική ομάδα του Εθνικού. Εμείς απλά ως επαγγελματίες του κλάδου, υλοποιήσαμε αυτό το όραμα και σήμερα οι προσπάθειές μας δικαιώνονται. Με απόλυτη σιγουριά, σας δηλώνω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Ο Θοδωρής μας, είναι μόνο η αρχή, καθώς έχουμε τροφοδοτήσει με παιδιά της ακαδημίας μας κι άλλες ομάδες της περιοχής μας, όπως οι Οικονόμου Β., Οικονόμου Τ., στον Α.Ο. Φιλιππιάδας, Μπάσιος Π, Σαραντάρης Α., Κονιτσιώτης Κ., Τσάπη Ν. στην Α.Ε. Καμπής, Νάστος Α., Σιαμαντάς Ε. στον Αστέρα Φιλοθέης, Καρβούνης Α. στην Α.Ε. Ξηροβουνίου, Δόσης Α, στην παιδική ομάδα της Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ ο Γιάννος Β., θα αγωνιστεί σε ομάδα της προτίμησής του. Τα συγκεκριμένα παιδιά είναι υπό την διαρκή παρακολούθησή μας και όταν θα είναι έτοιμοι αγωνιστικά θα πλαισιώσουν την ανδρική μας ομάδα. Η επιτυχία του συγκεκριμένου προγράμματος στηρίχθηκε στη συνεργασία και την προφορική δέσμευση όλων, στους όρους υλοποίησής του, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, αντιπαραθέσεις και εγωισμούς. Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενώνουμε τις δυνάμεις μας, βελτιώνουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στην ακαδημία μας, δημιουργούμε ισχυρούς δεσμούς με τα παιδιά και τους γονείς γιατί όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected