Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή και μία αποχώρηση στον Πανθηραϊκό

9c78218d9523bc29dbaf9af03ab4e08c_XL

Ποδοσφαιριστής του Πανθηραϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ανέστης Κορτσινίδης σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stoplekto.gr.

Ο δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης πραγματοποίησε επαφή με τη νησιώτικη ομάδα, και μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Γιώργου Συνολάκη που παίζει κομβικό ρόλο στις μεταγραφές, έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Ο Κορτσινίδης αποτελεί προσωπική επιλογή του Μανώλη Παπαματθαιάκη αφοί δυο πλευρές είχαν συνεργαστεί πέρυσι στον Ερμή, ενώ ο ποδοσφαιριστής έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Γιούχτα, ΠΟΑ, Κεραυνό, ΑΟΤ Αλίμου, ΑΟ Χανιά και ΑΟ Γλυφάδας.

0cfb030e10292e1c2ce7582defd207a9_XL
Ο Γιώργος Καλαμάτας έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Σαντορίνης, λόγω του γεγονότος ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να ακολουθήσει την προετοιμασία του Πανθηραϊκού.

Πληροφορίες του Sportcyclades αναφέρουν ότι ο έμπειρος πορτιέρο βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Θύελλα Καμαρίου.

Πάντως ο ίδιος μιλώντας στο sportcyclades.gr δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την πρώην του ομάδα, με την οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε θα ήθελε να συνεργαστεί και στο μέλλον με τον Πανθηραϊκό:

”Είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό το ρόστερ του Πανθηραϊκού, που πέτυχε όλους τους στόχους του. Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του Πανθηραϊκού για την κατανόηση που έδειξε στο επαγγελματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Εύχομαι καλή πορεία στον Πανθηραϊκό σε αυτή την επαγγελματική τροχιά που έχει αναπτύξει και θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ και πάλι στο μέλλον με το κορυφαίο σωματείο των Κυκλάδων”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected