Football League - Μεταγραφές

Συμφώνησε με Καλέ ο ΟΦΗ!

ofi-triglia-5Το… καλύτερο για το τέλος φαίνεται πως κρατούσαν οι διοικούντες τον ΟΦΗ, οι οποίοι ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Έλτον Καλέ, ο οποίος δέχθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην κρητική ομάδα.

Ήταν μια από τις δυσκολότερες από τις υποθέσεις που είχαν να χειριστούν οι παράγοντες της κρητικής ομάδας, καθώς ο Καλέ αρχικά δεν έβλεπε θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΟΦΗ και επιθυμούσε να αποχωρήσει και να επιλέξει μια από τις προτάσεις που είχε από τη Λατινική Αμερική.

Παρόλα αυτά η επιθυμία των Νιόπλια-Λαμπράκη και η καταλυτική προσπάθεια του τελευταίου, έκαναν τον Καλέ να δεχθεί τελικά να παραμείνει στον ΟΦΗ. Για την παραμονή του σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι διοικούντες, οι οποίοι επίσης ήθελαν να παραμείνει στην ομάδα, ικανοποιώντας μια από τις επιθυμίες του προπονητή.

«Έγινε μεγάλη προσπάθεια και υπέρβαση θα μπορούσαμε να πούμε, αλλά από τι στιγμή που τον ήθελε ο προπονητής και ξέρουμε πόσο ικανός παίκτης είναι, άξιζε τον κόπο» τόνισε με νόημα στο Grandsport.gr άνθρωπος του ΟΦΗ. Ο Καλέ αναμένεται καλός εχόντων των πραγμάτων να είναι την ερχόμενη Δευτέρα στο Ηράκλειο, προκειμένου να γίνουν οι τελικές συζητήσεις και να μπουν και οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected