Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Κλεισμένος από τα Ζωνιανά ο Ετόφ!

etof-doxa-dramas-1-750x500Κλεισμένος θεωρείται από τους ανθρώπους του Ερμή Ζωνιανών ο Βούλγαρος επιθετικός Γιορντάν Ετόφ ο οποίος αναμένεται το πρωί της Κυριακής 24 Ιουλίου στο Ηράκλειο όπως επίσης και δύο ακόμα συμπατριώτες του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του grandsport, ο Βούλγαρος Ετόφ απάντησε θετικά στην πρόταση των ανθρώπων του Ερμή Ζωνιανών και έπειτα από Δόξα Δράμας, Παναργειακό και ΑΕ Φαρκαδόνας, θα αγωνιστεί και σε ακόμα μία ελληνική ομάδα.

Μαζί με τον Ετόφ όμως, αναμένονται να φτάσουν στο Ηράκλειο ακόμα δύο Βούλγαροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι τις επόμενες ημέρες θα περάσουν από το “μικροσκόπιο” του Γιώργου Πετράκη και εφόσον “πείσουν” τότε θα τους κατατεθούν προτάσεις για συνεργασία.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Κοράνοφ και τον Βαλεντίν Στόεφ οι οποίοι θα έρθουν “πακέτο” με τον συμπατριώτη τους επιθετικό. ο Αλεξάντερ Κοράνοφ είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, έχοντας παραστάσεις από την Α’ Εθνική Βουλγαρίας ενώ ο 20χρόνος Βαλεντίν Στόεφ που αγωνίζεται τόσο ως ακραίος επιθετικός όσο και ως μεσοεπιθετικός θα είναι ο τρίτος από την χώρα της Βουλγαρίας που θα βρεθεί στο Ηράκλειο για λογαριασμό του Ερμή Ζωνιανών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected