Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ξανά με τα “κυανόλευκα” του Αχιλλέα οι Μπράτσης, Γιάτσος και Κακούδης!

Μεταμεσονύχτιο μεταγραφικό ντεμαράζ για τον Αχιλλέα Νάουσας, ο οποίος λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, ανακοίνωσε την απόκτηση μιας δυνατής τριάδας!

Ο λόγος για τρεις ποδοσφαιριστές που τίμησαν και με το παραπάνω την κυανόλευκη φανέλα και επιστρέφουν στο Γιαννακοχώρι για νέες…περιπέτειες! Οι Πέτρος Μπράτσης, Χριστόφορος Γιάτσος και Δημήτρης Κακούδης επανασυνδέουν το όνομα τους με τον Αχιλλέα και δυναμώνουν το ρόστερ της ομάδας, δημιουργώντας ένα ισχυρό κράμα έμπειρων και νεαρών παικτών.

Για τον Πέτρο Μπράτση δεν χρειάζονται συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν “στρατιώτη” του Αχιλλέα. Αγωνίζεται στον σύλλογο από το 2011 όταν και μεταγράφηκε από τον Κεραυνό Επισκοπής, με μοναδικό “διάλειμμα” το δεύτερο εξάμηνο πέρσι, περίοδο που φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Νάουσας, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε να παραμείνει στην Α2 Ερασιτεχνική. Με τη Δόξα είχε δύο τέρματα στο διάστημα αυτό ενώ στο πρώτο εξάμηνο στον Αχιλλέα σημείωσε άλλα τρία.

Ο Χριστόφορος Γιάτσος επιστρέφει στον Αχιλλέα μετά τη σεζόν 2014/2015, όταν και σημείωσε 6 γκολ με την “κυανόλευκη” φανέλα. Πέρσι αγωνίστηκε στον γειτονικό ΓΑΣ Ροδοχωρίου, όπου είχε μια “γεμάτη” χρονιά (23 συμμετοχές) ενώ σημείωσε και 2 τέρματα.

Ο τρίτος της παρέας Δημήτρης Κακούδης έχει ουσιαστικά το ίδιο…δρομολόγιο με τον Γιάτσο, τόσο για την αποχώρηση του από τον Αχιλλέα όσο και για την ομάδα που αγωνίστηκε πέρσι. Ο 29χρονος επιθετικός ήταν ο δεύτερος σκόρερ του Αχιλλέα τη σεζόν 2014/2015 με 10 γκολ ενώ πέρσι με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου πέτυχε 4 χάνοντας όμως μεγάλο μέρος της χρονιάς λόγω της επέμβασης στους κοιλιακούς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected