Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η κλεψύδρα αδειάζει για τη Δόξα Μανωλάδας!

29599_ph1Η τρίτη εκπρόσωπος του ηλειακού ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, η Δόξα Νέας Μανωλάδας, όπως έχει περιγραφεί αναλυτικά κι από τα προηγούμενα ρεπορτάζ, προς το παρόν παραμένει μόνο στα …χαρτιά!

Μιας και ακόμα δεν υπήρξε κάποια διοικητική εξέλιξη, με το μέλλον της να παραμένει “μαύρο” με τα ως τώρα δεδομένα).

Σύμφωνα με το iliaoikonomia, όλες οι τελευταίες μέρες πέρασαν άκαρπες. Και πλέον (και) η πίεση χρόνου είναι πολύ μεγάλη…

– Τα βασικά στελέχη της απερχόμενης διοίκησης εμμένουν στην απόφαση τους για να μην ασχοληθούν πάλι.

Ενώ ουδείς άλλος βγήκε …μπροστά, παρά μόνο ειπώθηκε ότι δυο-τρία πρώην μέλη διοικήσεων της ομάδας, θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια με συνάντηση που (πιθανόν) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση παραμένει πολύ δύσκολη για τη διάσωση της ομάδας. Για να κατέβουν οι «μαυραετοί» στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έστω με αρκετά μειωμένο μπάτζετ και με δεδομένο πως την ερχόμενη σεζόν θα υποβιβαστούν μόνο δυο ομάδες (κάτι που θεωρητικά τουλάχιστον κάνει πιο εύκολο για πολλές ομάδες του Ομίλου τον στόχο της παραμονής)…

Αν αποκλειστεί αυτό, θα γίνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως η ομάδα κατέβει έστω στην Α1 Ηλείας (έχει το δικαίωμα τυπικά, με βάση τις τελευταίες τροποποιήσεις στον ΚΑΠ από την ΕΠΟ). Αλλά ως τώρα, κι αυτό ακόμα, πολύ δύσκολο φαίνεται!

Έτσι κι αλλιώς, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, φαίνεται λοιπόν ότι όλα ξεκαθαρίζουν οριστικά τις αμέσως επόμενες μέρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected