Κατηγορίες
Super League 1

Ο Κενάν Μπαργκάν μίλησε για τους λόγους που δεν πήγε στον ΠΑΟΚ

bargan-696x457Τη φημολογία του περσινού καλοκαιριού που τον «έστελνε» στον ΠΑΟΚ θυμήθηκε ο Κενάν Μπαργκάν, υποστηρίζοντας πως όντος υπήρξε επαφή με τον «δικέφαλο». 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

-Τον Δεκέμβριο είπες ότι εκείνος ο ΠΑΟΚ ήταν ο χειρότερος που έχεις αντιμετωπίσει. Τώρα πως βλέπεις την ομάδα του Ίβιτς;

«Οι τελευταίες μου εντυπώσεις ήταν όταν έπαιζα στον Πανιώνιο. Τον είδα καλύτερο με τον κ.Ίβιτς που ξέρει την ομάδα περισσότερο από τον Τούντορ και ήξερε να διαχειριστεί καλύτερα την ομάδα. Μου φάνηκε πιο καλός και πιο δεμένος ο ΠΑΟΚ με τον Ίβιτς και φάνηκε να έχει πλάνο. Όταν αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ με την Καλλονή δεν υπήρχε πλάνο στον ΠΑΟΚ, ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Όσο πάει τώρα γίνεται και καλύτερος ο Δικέφαλος».

-Υπήρξε μήπως κάποια πρόταση τώρα από τον ΠΑΟΚ που είναι προπονητής ο αδελφός του ατζέντη σου ή ήταν φήμες αυτά που γράφτηκαν; Αν είχες πρόταση από τον ΠΑΟΚ θα έμενες στην Ελλάδα;

«Είναι φήμες αυτά που γράφτηκαν, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και σίγουρα όταν έχεις να διαλέξεις από μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό σίγουρα το σκέφτεσαι. Θα είναι μια καλή περίπτωση να μείνω στην Ελλάδα για να παίξω στον ΠΑΟΚ».

-Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ πέρυσι ήταν υπαρκτό ή ήταν μόνο συζητήσεις;

«Πέρυσι είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά πάγωσαν γιατί δεν υπήρχε διοίκηση. Είχε φύγει ο Βρύζας και δεν είχε έρθει ακόμη ο Άρνεσεν οπότε είχαν «παγώσει» οι συζητήσεις και δεν έγινε τίποτα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected